Billeder fra skoven og grundtræt Mor

Grundtræt!

Det er vist beskrivelsen af min tilstand lige nu. Men jeg har også sovet afbrudt eller slet ikke i 3 måneder og det begynder at sætte sine spor. Lillepigen sover særligt uroligt de her dage, så det føles som at ligge ved siden af et piskeris. Derfor er der heller ikke meget lyd herfra. Dagene er sådan set gode og jeg laver en masse ting. Træner to gange om ugen, madmarked i weekenden. besøg, mødregruppe(r) (både den gamle og den nye), hyggelige barselsbesøg og så en lægeaftale hist og her. I mandags blev lillepigens hofter scannet for sidste gang. Hun er nemlig helt fin, selvom hun lå omvendt i mange måneder og i dag skal hun have den første vaccine. Bassemanden reagerede aldrig ret meget på vaccinerne, men nu får vi at se om hun gør.

Ellers er planen for dagen sådan set kun at få et bad, måske en lur – pludre med lillepigen og lave en lille tilføjelse til grydebrød opskriften.

Anyway, som sagt ikke så meget energi til blog. Men jeg tog nogle billeder fra en af vores gåture i skoven i weekenden. De kommer her:

One Comment

  1. Pingback: Siden sidst VII | Nina Marquardsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.