Mediekit

Annoncering, Reklame & Samarbejder

Sidens æstetiske fremtoning er enormt vigtig for mig. Jeg elsker skønhed i alle former. Derfor ønsker jeg også at holde siden fri for almindelige reklamer. Men tilgengæld laver jeg gerne relevante anmeldelser eller skriver om ting der oprigtigt begejstrer mig. Skriv til Nina@ninamarquardsen.dk

 

Bloggen startede i 2012 da jeg flyttede til Californien. Den er en online dagbog som jeg giver meget tid og omtanke. Jeg skriver om alt fra fotografi, rejser, arkitektur og byggeri & bolig til livet som mor og livet generelt.

Indholdet i mine indlæg er altid gennemarbejdet. Det er sjældent jeg laver hurtige indlæg. Jeg tager selv alle billeder, redigerer og vælger ud – det er kun mig bag roret. Kontakt mig gerne med relevante og interessante fremtidige samarbejder på Nina@ninamarquardsen.dk