Sommeraktiviteter

Vi har ikke ferie endnu, men vi lader lidt som om. Vejret er godt og der er rimelig stille på kontoret. Der er ikke så meget gang i børnehave og vuggestue som normalt og alt er lidt mere afslappet.

Når det er rigtig varmt tager vi direkte fra arbejde op på standen med ungerne, på det tidspunkt er det stadig varmt, men de strandgæster der har hængt ud hele dagen er så småt ved at tage hjem, så det er mere stille. Nogen gange napper vi pizza med hjem og spiser på terrassen – ungerne elsker det og de får lov til at rende rundt i bar røv i mange timer.

Andre dage har vi gæster eller tager ud til venner til drinks og hygge, grillmad og snakke om (især) løst og fast. Vi tager sengetider noget mere ad hoc og alle slapper bare mere af. For et par weekender siden tog vi på tur til Skovtårnet, og samme dag til Bon-Bon Land. To meget kontrastfulde oplevelser, og jeg ved godt hvad jeg helst vil. Men ungerne var glade for det hele, dog især for legepladsen ved sidstnævnte, hvilket i min optik ikke giver mening. Anyway – Vi har ikke et stort behov for at komme tilbage dertil, men ville gerne bruge mere tid ved Camp-adventure og måske engang tage på glamping i deres hytter som så ret fedt ud. (ikke reklame)

Det fineste ved Skovtårnet var faktisk, at der er 3 træer inde i det, så man får en ren Elver-oplevelse af at gå i cirkler op langs stammerne, og pludselig står man over trækronen og kan lige akkurat nå de øverste blade.

Sidste weekend var vi i Tivoli og fejre Lis 70 års fødselsdag med frokost i Grøften og familiehygge, så ungerne har også fået prøvet og set nogle forlystelser.

Nu starter sidste uge inden vi har ferie, men selvom vi arbejder føles det bare anderledes når alle andre omkring en holder ferie og det er både tiltrængt med en pause fra møde-tetris og rart at få ryddet op i mailboksen.

p.s. var naturligvis også i Stillinge os se Tour de France rytterne køre igennem – og netop som jeg skriver dette har Jonas Vingegaard vundet årets Tour – det er sku stort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.