Løvspring & Jess i Korea

Det er liiige ved at være der, løvspring altså! Jeg går og glæder mig som et lille barn til bøgen springer ud med irgrønne blade som er næsten gennemsigtige i starten. Det er så smukt og også et sikkert tegn på at foråret for alvor nu er på vej. Det er svært ikke bare at så alting ud nu, men man skal alligevel holde sig i skindet når det ikke er så varmt om natten. Mit drivhus er gjort rent, tomaterne er ude men resten må vente 2-3 uger endnu. (bortset fra de ting der kom ud for længe siden – naturligvis)

Vi har brugt en del tid her i foråret på at udskifte vores plantekasser med en mere stabil variant – dem vi byggede i forskallingsbrædder for 6 år siden var rådnet væk, så nu tog vi ordentlig fat og fik dem speciallavet i corten-stål – de skulle gerne holde vores tid ud, og var meget imponerende med 700 kg. stål placeret ved terrassen. Jess har kørt mere jord på grunden og det hele begynder faktisk at se ganske fornuftigt ud. Næste projekt er at få bygget det shelter der er gravet ud til, og så er jeg blevet lovet at man godt kan have plads til høns på vores grund også… meget er muligt på 700 m2 (indsæt selv fjollet emoji her)

Jeg vil ikke sige, at vi har en travl hverdag som sådan, for det er ikke hektisk for tiden, men vi har en meget fyldt hverdag, med børn, venner, legeaftaler, arbejde, familie, hobbyer, hus have og også grave noget voksentid ud ind i mellem. Her i denne uge var vi til Roger Waters koncert i Royal arena, jeg havde sene møder i Roskilde – Jess på langdistanceopkald og der skal være plads, ro og tid til det hele. Derfor er der også rimeligt stille på denne platform, men jeg tænker hver uge at nu skal jeg også få skrevet noget – og når ugen så er gået, nåede jeg det bare ikke… igen! Det er fuldstændig samme grund til at der stadig er en smule julepynt oppe og påskepynten ikke er fjernet. Livet er en prioritet – det andet kan vente.

Den kommende uge bliver en af dem hvor jeg forsøger at holde mig helt i ro – Jess flyver til Korea (Seoul) i morgen mandag, og er hjemme igen fredag. Det er med arbejde, og jeg virkelig ikke hvad han skal, ud over at det er vigtigt og kundemøder og sikkert bliver hårdt arbejde kombineret med jetlag og sene aftenener hvor man forventes at være selskabelig. Imens holder jeg skansen herhjemme og får hjælp til lidt hentning fra BM+JJ. Denne gang var det ultra kort varsel – vi fik det bekræftet i mandags, så har altså vidst det en hel uge – men jeg er faktisk meget rolig i det, selvom jeg ikke har en chance for at nå mit eget arbejde når jeg både skal hente og bringe. Sådan er det – men det bliver nok heller ikke i denne uge at påskepynten kommer ned 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.