Forårs-recap

Nu har det været Sankt Hans (for nogle uger siden) og sommeren er altså officielt i gang, det er derfor også langt over tid til at tjekke ind og lave en lille forårs status.

Først: Vi er åndssvagt trætte for tiden, derfor også meget langt mellem indlæggene. Liv våger mellem 04 og 05 hver morgen og det er helt åndssvagt! På en eller anden måde lykkedes det os at få dagene til at hænge sammen, vi har bare ikke meget overskud til ret meget, men samtidig er vi trætte af ikke at have mere energi, så det føles ekstra irriterende. Vi falder begge to i søvn når vi putter børnene hver aften og vågner lidt forvirrede efter en times tid.

Når det så er sagt har vi som sædvanlig godt gang i en masse ting. Den her uge alene har været vild. Sidste weekend gik med tapas og vin hos den lokale vinbonde/øjenkirug og med at gøre huset nogenlunde klar til tirsdag hvor jeg havde afdelingen på besøg- Det betød at 22 m/k blev sluppet løs på skråningen og i mit ret almindelige køkken, både en super fed oplevelse og en hyggelig aften, og lidt angstprovokerende da overskud og renlighed er ikke det der præger vores hjem pt.

Tirsdag gik det løs og alt gik helt som det skulle, onsdag var jeg bare træt, som i segnefærdig og måtte tage tidligere hjem end planlagt. Torsdag havde vi Sankt Hens fest hos Bimse og fredag impulsiv aftensmad hos mine forældre – jeg var fanget i en ansættelsessamtale og måtte få mine mor til at hente fordi jeg ikke kunne nå det inden lukketid, og så blev det til impulsiv aftensmad.

Fredag aften kunne jeg ikke sove selvom jeg var vildt træt, så jeg lå og læste længe og jeg tror simpelthen at min krop skulle fordøje ugen, så det fik den lov til! Så var det også i denne uge at Eske fik trukket en tand ud – den var død efter et slag sidste sommer og nu gik den ikke længere.

Haven får også en ordentlig tur, jeg har totalt undervurderet hvor meget arbejde der er med en have i foråret – men ud over mit rosenbed er derved at være styr på det og Jess graver og sår græs som en gal. Mere om det når jeg orker at skrive det ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.