Falsled, fødselsdag og nu.. Fredag + Ferie

Så blev det fredag igen, jeg har lyst til at skrive “endelig” men det passer ikke, for ugen er fløjet af sted i et sammensurium af arbejde, hente, spise, sove og repeat. Jeg kan knap nok skelne de enkelte dage fra hinanden eller huske hvornår hvad var.

Hvad jeg kan huske er at vi havde en skøn weekend i sidste uge. På trods af de småting vi havde glemt… ups og undskyld Metallica, it’s not you it’s me. (og bare rolig vi har også gjort det mod Marilyn Manson – hans koncert kom vi i tanke om 10 min før den startede) Vi startede weekenden tidligt med morgenmad fredag i haven hos gode venner i byen. Kørte så mod Stillinge hvor vi afleverede Bassemanden til Farmor og Farfar, og herfra mod Fyn og Falsled, den smukke vej nedenom Odense, forbi de fine slotte og gennem små byer. Fyn er altså smukt! Vi tjekkede ind på Falsled om eftermiddagen og derfra lod vi os bare forkæle, med god mad, vin, ro og smukke omgivelser. Jeg om i tanke om at vi ikke har haft en eneste morgen helt alene sammen siden vi fik Bassemanden for halvandet år siden. Det var virkelig dejligt ophold og det hele værd. Jeg elsker at værelserne er så smukt og subtilt indrettet. Det er god smag og luksus på en helt underspillet måde. Jeg kunne godt tænke mig at besøge det en vinter hvor der er ild i pejsen på værelserne og i pejsestuen.

Lørdag morgen kørte vi tilbage til Stillinge – havde et lille stop på Refsvindinge bryggeri – og hentede så vores søn og derefter hjem igen. Søndag var der familiefødselsdag på programmet. men om morgenen havde jeg en tid til at få masseret min ømme ømme bagside. Det gør så sindsygt ondt at få arbejdet de muskler igennem og jeg har blå mærker flere dage efter, men hold nu op hvor det hjælper. Siden har jeg ikke haft ondt i den store balde-muskel.

Det var altså en dejlig lang weekend, men det var også tiltrængt. Mandag styrtede ugen derudaf igen – og som den trofaste læser ved, så nævner jeg af princip ikke noget om de projekter jeg arbejder på. Nogen gange fordi jeg ikke må, nogen gange bare af respekt for kollegaer og samarbejdspartnere. Men i det her tilfælde har jeg vist nævnt at det er den triste/grimme del af byggebranchen der stikker sit hoved frem. Det kræver energi og is i maven.

Nu er det fredag igen og vi er officielt gået på ferie. Det holdt hårdt med at få afsluttet og det lykkedes heller ikke helt – bliver nødt til at tage nogle opkald mandag – men officielt er det Ferie. Jeg har glædet mig rigtig meget til at kunne futte rundt i klipklapper og bar røv og bare lave ikke så meget. Af faste planer har vi planlagt en tur til sverige, både lidt til hytten og til venner i sydsverige. Ellers tænker jeg bare en tur eller 7 til Hornbæk strand god mad og afslapning. God weekend derude <3

Aften gåtur ved havnen
Aftel gåtur og lystbåde

One Comment

  1. Pingback: Siden sidst i juli | Nina Marquardsen | Hverdagstanker | Howlit | Sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.