Weekendtid

Hvordan gik jeres weekend derude? Her er vi efterhånden på lock-down uge nr 4 og selvom det til tider er mere end almindeligt udfordrende at jonglere manglende nattesøvn – det blev bedre en periode, og så blev det værre igen, pt er jeg vågen hver anden time fra kl. 24 eller 02. – med Jess arbejde, Bassemanden der til tider går i ballade mode… eller det vi kalder “Smadremanden” hvor alt bare skal have dask og Lillepigen, der også gerne skulle have masser af opmærksomhed, går det langt bedre end frygtet (var det i øvrigt lige verdens længste indskudte sætning?). Sidstnævnte er egentlig det jeg har mest dårlig samvittighed over. Denne barsel var jo “hendes” og vores tid sammen til at hygge, men nu er den blevet overtaget af Bassemanden og alt muligt andet… simpelthen fordi han fylder mere. Det betyder ikke at hun får mindre kærlighed, kun at hun oftere bare er “med” og ikke centrum. Måske er det sådan med barn nr 2 i forvejen?

Lillepigen er snart 6 måneder og så utroligt nuttet og glad. Hun giver det største tandløse gumme-smil og kan kluk-le når storebror gør noget sjovt. Hun er stærk og kan sidde selv, men kravle eller mave sig frem gider hun ikke. Vi giver hende grød to gange om dagen som hun skovler ind og resten af tiden ammer jeg hende. Jeg vil egentlig gerne stoppe med at amme nu, men hun VIL ikke tage en flaske hvis jeg er i nærheden, så det bliver med vold og magt. Det var utroligt nemt at trappe ud med Bassen, men han blev heller aldrig ammet så meget som hun er blevet.

Vi trængte virkelig til weekend og dermed tid sammen uden Jess arbejde. Det lyder helt tåbeligt når vi nu er sammen allesammen 24/7 men det er mærkeligt at være sammen, hvor den ene hele tiden er mentalt optaget af arbejde og evig dårlig samvittighed/stress over ikke at få det samme fra hånden som ellers. Derfor trængte vi til tid hvor Jess ikke arbejdede.

Vi nåede meget mere end forventet denne weekend. Masser af brødbagning, som efter jeg har fået mit bagestål går væsentligt bedre. Pizzaer bare for at teste det af, Jess fik vendt jord til et af vores bede, vi fik renset den lille terrasse af og givet den olie og fik søreme også startet på at give havemøblerne olie. Listen med vedligehold på huset er stadig lang, men nu er vi da i gang med de større ting. Alt i alt føles det bare godt at komme i gang, vi går og glæder os til det for alvor begynder at vokse derude.

Nina Marquardsen - aftensol og weekendtid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.