Sviptur til Hytten

Jeg er taget en kort tur til hytten med min lille søn her mellem Grundlovsdag og Pinse. Har naturligvis brevstemt i øvrigt – og lige i forlængelse af det, hvor er jeg glad for at dem der har etnisk udrensning på deres partiprogram ikke kom ind i folketinget. At der så er 10.000 mennesker der syntes det er ok, er pisse skræmmende! Nå, jeg er ikke særlig politisk engageret og gider sjældent snakke om det, men lige i den her situation var jeg faktisk bange!

Nok om det…

Tilbage til hytten,.

Mine forældre skulle herop for at have et møde med et byggefirma, da de overvejer at bygge til. Samtidig har jeg gået og tænkt på at jeg ikke får så meget alene tid med Bassemanden før han pludselig er storebror. Så jeg tog med mens jeg stadig ikke er så gravid at jeg ikke kan håndtere ham hvis han stikker af i transport – eller løfte ham op og ned i høje stole og senge osv. At jeg så ikke bør løfte rund på ham er en anden snak. Vi fløj til Oslo hvor vi blev samlet op i bil af mine forælder. Derfra er der 4,5 time i bil, og det kan tumlingen sagtens klare.

Når vi skal tilbage igen er det samme tur. Så egentlig ret simpelt, og gjort endnu simplere af, at vi kun har håndbagage med, resten bliver fragtet i bilen, så det er luksus, men også helt nødvendigt. Jeg kan flyve med ham alene, men jeg kan ikke også håndtere store mængder bagage, og små gutter i den alder har rigtig meget udstyr med, på selv en kort tur.

Nu futter vi stille rundt, vejret er lunt, en del sol og hver dag er der også nogle meget dramatiske regnskyl og masser af torden og lyn. Jeg var desværre syg den første dag, og svag den anden, men nu har jeg det fint igen og planlægger en lille udflugt til søen når Bassemanden vågner fra sin lur.

Jeg elsker at fotografere heroppe, og selvom jeg har taget de samme billeder 1000 gange på forskellige årstider, bliver jeg ikke rigtig træt af det. Se her for mine (hvis jeg selv skal sige det) fine efterårsbilleder og her er vinterbilleder. Som altid er det hele at finde i galleriet.

En eller anden dag laver jeg en fotobog med billeder: “15 år i Sågbäcken”

Her til morgen var der den fineste tåge og tumlingen løb ud i nattøj og hjemmesko mens jeg gik og fotograferede 🙂

Nina Marquardsen Morgen
Klokken er 6.12 og han kan selv nå håndtaget, så det er bare om at komme op!
Nina Marquardsen Bassemand på springtur
Nu med hjemmefutter på, på vej op ad bakken.
Nina Marquardsen Morgendis i skoven
Morgendis langs vejen
Nina Marquardsen Morgendis i skoven
Morgendis i skoven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.