Lidt af hvert

Siden jeg kom hjem fra min lille tur til Sverige har jeg faktisk været syg. Jeg ved ikke om det er en vugger-virus, men genstridig er den. 1 uges hoste + 1 uges fuld snot + 1 uges mere hoste, hovedpine og opkast. Bassemand har også været syg, monster øjenbetændelse i begge øjne, så han lignede en der havde fået bank og gned sine små øjne hele tiden. Snask og puds – Ad og Øv! Nu er vi ved at være på højkant igen, det er weekend og vi har næsten ingen planer, hvilket er virkelig dejligt.

I går aftes var vi til den lokale kulturnat. Ja, sådan en har vi også heroppe, det er ikke kun i Dronningens København. Selvom vi ikke kan fremvise rundvisninger i museer ved nattetide og andre åbenlyst interessante emner, så er jeg alligevel overrasket over hvor stor opbakning der er til det i lokalbefolkningen. Det lokale røgeri har bål i gårdhaven og deler smagsprøver ud, ditto bryghuset, ditto vinkælderene hvor gin-enthusiasterne holder til. Brandstationen er åben så børnene kan køre få lov at side i brandbilen, der er musik i kirken og portvins udskænkning i kirketårnet. … Nu hvor jeg skriver det, kan jeg godt høre at mange aktiviteter omhandler alkohol… hmm, what’s not to like. Men hyggeligt var det, og byen er så lille at man nemt møder alle dem man kender.

Tilbageblik

Da vi kom hjem fra det sprudlende kulturudvalg, talte Jess og Jeg om, at det i dag er præcis 4 år siden vi var i Sequoia National Park og Kings Canyon sammen med AJ og Callie. En virkelig sjov tur, men med skørt, skørt vejr. På de eller anden måde var det altid skørt vejr når vi var på tur med dem. Ved Spicer Reservoir var der monster regnvejr og ved Doran Beach var vi ved at blæse væk. Den anden nat vi sov i telt i Kings Canyon blev det pludselig haglvejr. Vi lå i teltet og kunne mærke temperaturen falde med 5-10 grader i løbet af 5 minutter, næsten som et pres ned over ansigtet. 20 min. efter var haglvejret stoppet, alt var vådt og solen kom frem. Jeg skrev aldrig noget indlæg om den tur, det var en af de sidste vi havde før vi fløj tilbage til DK, så der gik farvel og flytning i vore hverdag ret hurtigt.

Det sidste indlæg om vores ture var det her omkring de skøre ting vi lavede lige inden vi fløj d. 15 oktober 2014.

Så planerne for weekenden er, ud over at få vasket bål-duften af mig igen. At skaffe lidt overtøj til bassemand, arbejde på nogle billeder og ellers bare slappe af. Her kommer et friskt billede fra 2014 – Jeps, undertegnede med festival/camping bæltet på, hvidvin i glasset, og styr på bålet 😉

Kings Canyon - Nina Marquardsen - kulturnat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.