Weekend

Det er lørdag morgen og jeg har lige fået skrabet det havregrødskaos af mig, som min lille søn syntes var en god start på 14 dages påskeferie. Jeg ved ikke hvad der stak ham, han er stensikkert i spring, men derudover ved jeg det ikke. 

Weekendens første maskine vasketøj er sat over og nu er mine mænd, den store og den lille, gået udenfor.
Jess har ferie to uger, mens jeg desværre ikke kan tage fri de 3 dage før påske. Vi skal aflevere MOEs domiciludvidelse på onsdag og der er en del arbejde for mig de næste dage.
Men så er der ro på hjemmefronten – og det er rigtig fedt. Mine forældre kigger forbi, og jeg håber vi kan nå at få skrabet det værste lag snusk af gulve og overflader inden de kommer i morgen eftermiddag.

Der er ellers aktiviteter nok i dag. Her til formiddag kommer vores havemøbler – juhuu! Det har jeg glædet mig til. Dem vi havde kigget på og syntes var vildt meget for dyre, var pludselig nedsat med 50% for to uger siden. Jeg opdagede det ved et tilfælde og til min store forundring syntes Jess ikke, det var en vildt dårlig ide. Rigtig meget godt om manden min, men han kan være lidt allergisk overfor mine meget gode og omfattende ideer lige fra morgenstunden – før dagens første kop kaffe. Så optur over at han syntes havemøblerne var en god ide, men lige at presse et stort rundt spejlbassin ind, lykkedes ikke! (lige nu) (øv)

Når Bassemanden skal have lur senere, kører vi mod Stillinge og fællesfødselsdag med Jess familie. Både Jess bror, Frue og Far har fødselsdag ret tæt på hinanden. Så vi plejer at slå det sammen og fejre alle på en gang. Søndag kigger mine forældre forbi matriklen her.

Så gang i den, og humøret er også bedre. Jeg er mega travl på arbejde, dagene flyder helt sammen og jeg falder bevidstløs om på sofaen kl. 21. Men foråret hjælper gevaldigt på humøret.

God weekend derude.

Nina Marquardsen - is på ruden - weekend
Is på bilruden torsdag morgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.