Syg Liv, byggestart og en tosset uge

Om det her indlæg hører til under hverdag eller tilbygning ved jeg ikke rigtig, men under alle omstændigheder er det hele blandet sammen for tiden. Vores hverdag er pt. et byggeprojekt.

Lige nu er det lørdag morgen, begge unger har været i bad – den mindste fordi hun havde bæ helt op i nakken kl. 6.40 (Godmorgen Mor) den anden fordi… nu var vi i gang. Jeg har lavet havregrød til begge unger, men Eske spiste det hele, lavet kaffe, bagt brød, Jess har sat en maskine tøj over og lavet eksplosions-grød til lillesøster (fordi Eske spiste hendes grød). Lige nu ser Eske tegnefilm og Jess forsøger at tømme opvaskemaskinen uden at Liv kravler ind i den.

Vores uge blev noget anderledes end forventet. Liv fik feber, og når hun får feber skal vi være ekstra opmærksomme på om hun også får nyre-bækken betændelse igen. Jeg skrev om vores hillerød-tur her. Det betød at jeg tilbragte onsdag på hospitalet, mens Liv blev brugt som nålepude. Blodprøver, urinprøver (taget med kanyle), coronatest, virustest, undersøgelse, streptokokker. Hun klarer det godt den lille trold, men det er ikke fedt. Vi fik lov til at tage hjem igen, fordi prøverne umiddelbart bare viste en forkølelse (fik også lige en P-bøde – jeg sidder med sygt barn i 6 timer, men bare lige giv mig et los i røven nu vi er i gang). Men torsdag ringede de igen og sagde at der var vokset en masse bakterier frem i hendes urin, så vi skulle indlægges.

Sidste gang var vi indlagt i 3-4 dage og det var ikke optimalt, selvom alle var søde. Men tanken om Liv med drop i hånden er ikke god. Jeg er sikker på at hun ville forsøge at rive det af – og lykkedes. Vi tog altså tilbage til Hillerød torsdag eftermiddag og efter lidt samtale med lægerne (og en ret sur sygeplejerske – normalt er de vildt søde, hende her var bare irriterende) fik vi lov til at tage hjem og give hende pencilin selv, men hvis hun ikke får det bedre på 2 dage skal vi indlægges. Hun har det allerede bedre, så tænker vi klarer den i denne omgang også.

Samtidig gik de i gang med udgravning til fundament i den her uge. Stefan har indtil videre lavet galger, flyttet jord, lagt vores tagnedløb om og er ved at grave render ud til fundamentet. Det går ok, men han har ikke fundet fast bund endnu, så måske skal lave et selvbærende dæk. Det ved vi mere om i næste uge.

Idag tager vi en tur til Jess forældre, efter en hel uge hjemme med sygt barn og gravearbejde trænger vi til at komme ud af huset.

Nye nedløb og søjleplacering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.