Stilhed…

Så blev der en stille periode på bloggen. Jeg syntes bare at jeg hænger lidt i bremsen lige for tiden, har ikke den energi jeg gerne vil have. Måske er jeg bare lidt hverdags-metal træt. Måske er det fordi jeg er pisse træt af at fryse.. og vinden der rusker, og måske er det bare fordi jeg trænger til ferie… Men i virkeligheden er det nok lidt af det hele.

Så er det jo sådan, at jeg blogger når jeg har lyst, så hvis jeg ikke har lyst, ja så blogger jeg ikke. Men jeg savner det og jeg har også gang i kladder, det er bare som om jeg ikke får samlet mig om det.

Det hjælper ikke at jeg har en del at se til på arbejde, at Bassemanden havde en helt uges omgangssyge og at vi går og venter spændt på om skoldkopperne kommer. Vi har en pjevset lidt anstrengende dreng som ikke er helt i balance for tiden. Idag talte vi med de søde pædagoger i vuggerne – måske er det bare tænder det hele. Men det e godt nok også nogle ordentlige kindbisser der kommer ud for tiden.

Det tager alt sammen energi. Så derfor er jeg stille her på domænet og på insta. Mit stille mål er at komme lidt igang igen næste uge. Så for nu kommer der bare et lille billede fra det smukke Gurre hvor jeg har vist billeder fra før og et hverdags-hi-five! hvis andre ikke har brug for det, har jeg selv 😉 

Nina Marquardsen fotografi - Gurre 2019 - stilhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.