Ulddragten…

De lover en lidt kold Marts måned, så foråret er ikke helt om hjørnet. Hvilket betyder at der stadig er tid til at tale om uld!

Min nye, eller næsten nye, ulddragt er så ultra fed at jeg bare er nødt til at dele det. 

Ok, lad os starte fra begyndelsen, jeg lavede en kort teaser i min December status lige efter vi kom hjem fra skiferie, og den fortjener helt klart sit eget indlæg.

I kender alle til lange uldne underbukser – yes, uundværlige på ski og når man er ude i elementerne. 100% uld varmer også når det er vådt, og tilpasser sig din egen kropstemperatur. Derfor bruger mange også uld-undertrøjer på ski. Jeg er selv stor tilhænger af uld, og mit stakkels barn er pakket ind i uld det meste af tiden.

Nogen mener at bagdelen ved uld er, at det kan være svært at komme hurtigt af med varmen, hvilket syntetiske materialer skulle være bedre til, men hvis man er en frossenpind (som undertegnede), er det sjældent et problem. 

Eneste (andet) minus er at det skal vaske på uldprogram og man skal passe på at man ikke fjerne alt den naturlige fedt osv… jeg er ikke nogen uld-nørd. Men har en mor der ved en lille bitte smule om garn, så lidt har jeg hørt – og noget hænger fast.

Men så skete det, jeg fandt ud af at nogen har fundet på at kombinere før-nævnte uldunderbukser og uldundertrøje til en her supermuledragt. Altså 100% heldragt i uld. 

Hvor fedt er det lige. Jeg vil ikke have andet på hele vinteren end den her:

Den er lavet at Kari Traa – og jeg elsker inskriptionen på pakken: “Keeps you warm, and others jealous” 

Man kan lige ane at bukser og bluse hænger sammen.

(meget grænseoverskridende for mig at posere i øvrigt, jeg har aldrigt været særlig super-modellos agtig – og min tid som gående tøjstativ var kort) – der er som sædvanlig ikke nogen der har sponsoreret eller betalt mig noget for dette indlæg.

Her er billede fra Kari Traas hjemmeside – når jeg nu er for genert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.