Weekend og uge 51

Vores weekend startede fredag, hvor jeg tog lillepigen en tur forbi MOE i anledning af det der var julefrokost. (MOE, som jo i øvrigt er fusioneret, hvilket jeg fandt ud af via FB fredag morgen og var ved at kløjs i kaffen, mens jeg ammede lillepigen) Dagen for Julefrokosten er der ikke mange der arbejder intensivt efter kl. 12.30, så det er en god dag at komme forbi og sige hej. Jeg gik godt nok glip af konstruktionsingeniørernes luciaoptog, der altid er et yndigt syn. Denne gang kunne man stemme om hvem der skulle være Luciabrud og pengene ville så gå til Red Barnet. Selve julefrokosten startede kl. 14 i the-køknerne, men inden da havde jeg fornøjelsen af at se 3 af mine mere garvede mandlige kollegaer ankomme til festlighederne i guld-Elvis kostumer inklusiv hårnet, falske dollars og guld-mikrofoner, mens de sang Elvis sange (!!!). Jeg smuttede igen inden festen for alvor gik igang (desværre, var SÅ klar på en fest) men Jess skulle også til julefrokost, så jeg havde børnene. På vej hjem hentede jeg en omgang sushi til mig selv og hentede så bassen i vugger.

Vores nabo havde lovet at komme over når lille-fyren skulle puttes, så jeg ikke havde to skrigende børn. Senere hentede han også både sin kone og Jess inde i byen efter deres respektive julefrokoster. Så det var luksus at Jess ikke skulle stå på en station og vente om natten.

Lørdag morgen tog jeg til pilates og senere kom min moster og hendes mand på kort visit for at hilse på Lillepigen. Derefter tog vi alle på en lille tur og fik bl.a. hentet den bil Jess havde efterladt på Espergærde station fredag morgen. Det er helt vildt så forfrisket jeg bliver af at have bare lidt tid for mig selv – bare en pilatestur og et bad så er jeg en bedre mor/kone. Jess lavede gryderet til aften og søndag nullede vi mest rundt, efter en lille lege-date om morgenen.

De første dage i denne uger er stilhed før julestormen. Vi har faktisk kun løb og mødregruppe på programmet indtil torsdag aften hvor jeg skal til pilates. Fredag holder Jess fri, så vi kan få gjort hytten rent. Jeg har endnu en pilates time og vi har planer om noget hyggelig morgenmad inde i Helsingør. Fredag aften skal vi til god-jul gløgg her i byen og lørdag kører vi til Lille-jul hos mine forældre. Den faste årlige tradition med bortsch, blinis, og vodka. Søndag tager vi hjem igen, mandag skal Jess arbejde og så nærmer vi os hastigt d. 24.

I år er det ikke lykkedes os at have hverken kalenderlys, adventskrans, pakke eller adventskalener (Jess mor har lavet adventskalender til Bassen) eller andet julepynt end lidt lyst og glitter. Men jeg tænker vi tager revanche næste år, så forstår ungerne også lidt mere af det hele.

Julenisser og weekend
Der er nogen der forstår at pynte ordentlig op – bare ikke mig. (hjemme hos en fra min mødregruppe)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.