Fuld plade

I denne uge har Lillepigen og jeg igen pladen fuld med aktiviteter:

  • Mandag har jeg en aftale med en veninde om et lille badeværelses-projekt hun gerne ville have arkitekt hjælp til.
  • Tirsdag er der sundhedsplejerske og mødregruppe.
  • Onsdag besøger jeg min svigerinde der er på barsel og vist keder sig en lille smule (ikke nogen baby endnu) Onsdag eftermiddag spiser jeg frokost med en veninde.
  • Torsdag morgen skal jeg til pilates og ved frokosttid kommer min mor.
  • Fredag er min mor her stadig og passer ungerne om aftenen så Jess og Jeg kan få en aften ude (læs: et par timer, da jeg stadig ammer) og fejre vores 8 års bryllupsdag. Og så bliver det weekend igen.

Jeg keder mig altså bestemt ikke, og det bliver ikke til mange ture alene med barnevogn eller sove længe, næse mod næse med min bløde baby. Jeg syntes lynhurtigt det bliver hente-tid ved 15.30 og så er den dag næsten gået. Vores aftenrutine er ret stram og vi prøver på at den ikke skal skride. Jess er hjemme senest 17. Vi laver mad, spiser senest 18. Bassemanden leger/bader/tuller frem til 18.45 og så er det puttetid. Han skal helst være i sin seng kl. 19… selvfølgelig glider det nogen gange, andre gange er vi færdige med at spise kl. 18 fordi maden var hurtig… men som tommelfingerregel er det som ovenstående.

2-3 dage om ugen løber Jess så en tur kl. 20-21.30 og jeg stener lidt med lillepigen i armene. og så går jeg i seng kl. 22 senest. På den måde er det virkelig et hamsterhjul der skal køre, men regelmæssigheden virker rigtig godt på Bassemanden og søvnen er vigtig for mig. Nætterne er stadig noget roderi og jeg får maksimalt 4 timers sammenhængende søvn. Hvilket er brutalt og alt for lidt. Ofte er jeg dog ok med det. Nogen dage er jeg selvfølgelig i underskud på alle fronter: søvn, vand, mad, fritid (hvad er det nu det er?), bad, jeg fryser af udmattelse og skyder med skarpt overfor Jess. Andre gange er det helt ok og hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.