Sommerferie – Sverige via Fanø

Så er jeg ved at lukke computeren ned og tag på ferie. Vi har gået og fulgt åbningen af rejsedestinationer til Sverige tæt, fordi vi gerne vil en tur til hytten, men ikke ønsker 14 dages karantæne. Man må gerne tage til egen hytte, og normalt ville det ikke være noget problem at køre i et stræk. Men med ungerne kan vi ikke køre mere end 5-6 timer på en dag. Vi har striks “nul-ipad/iphone” politik i hjemmet – også når man kører bil.

Men først skal vi besøge venner på Fanø. Sidste år havde vi nogle mega hyggelige ture med dem i Sverige og denne gang tager vi altså til Fanø. Jeg glæder mig til at se det. Vestkysten, lavvandet og hygge med venner i sommerhus.

Fra Fanø kører vi til Frederikshavn, og derfra kan vi sejle direkte til Oslo, hvorefter vi har 4-5 timer i bil til hytten. Det kræver en del logistik og ikke mindst mad og snacks at køre lange ture med de to små putter, men det plejer at gå ret godt, selvom jeg altid frygter det lige før vi tager afsted. Der er heller ikke noget der hedder at rejse let med dem. Vi taler fyldt stationcar plus tagboks, og vi har alt fra billedebøger, og legoklodser til cykler og udstyr til havregrød på farten. Tænk at vi engang bare tog en stak bøger under armen og en enkelt taske med!

Eske er ferieklar
Ferie-klar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.