Pust ud…

Det er blevet weekend efter en pakket uge. Men pakket på den gode måde, med sjove ting og festligheder. Nu har jeg ikke være rigtigt “ude” ude i 6 måneder og så ligger der pludselig tre events lige efter hinanden – eller faktisk 5 events.

Som jeg skrev i indlægget sidste weekend – skulle vi til koncert med A Perfect Circle om onsdagen og Jess mor kom og passede bassemand.

Koncerten var virkelig god, og fedt var det også at vi lige ude foran indgangen mødte gamle venner. Lige pludselig stod Mufasa der og det var så hyggeligt uventet at dele en god koncertoplevelse med mennesker man holder af. Men angående koncerten, det er så sejt at bandet er rigtige lyd-facister. Det betød at lyden i Forum faktisk var rigtig god. Opvarmningsbandet lød af h-til og overstyrede helt vildt på den ubehagelige måde. Men selve Perfect circle var ikke nødt til at spille særligt højt og man kunne høre alle nuancerne… som Louis og Mufasa sagde: Hvor dejligt er det her lige? og når man så kommer hjem glad træt og lugter af en blanding af øl og andres sved, ved man det har været en god aften 😉 

Torsdag morgen kl. 04.00 stod Jess op og tog i lufthavnen. Jess mor tog sig af vores afkom, så jeg kunne komme på arbejde. Torsdag aften var jeg til julefrokost med holdet der bygger MOEs udvidelse. Dvs. Entreprenør, Bygherre, Arkitekt og Investor-rådgiver. Jeg kom sent hjem igen, og min mor havde hentet og passet basse-fisen.

Fredag morgen stod jeg tidligt op igen, mor afleverede og jeg skulle først arbejde og så til julefrokost igen. Denne gang på MOE. Vildt sjov aften, ondt i fødderne efter 10 timer i stiletter. Jess samlede mig og en kollega op på vej hjem fra lufthavnen. Så vi kørte hjem med Bluegrass i radioen mens Jess fortalte om et avanceret EU-forskningsprojekt, efter at have udtalt at både jeg og min kollega så trætte ud og lugtede af sprut 😉 (shit happens)

Gulvtæppe nederdelen…

Så blev det weekend, men her stopper det ikke. I går Lørdag var vi bag-vagt på naboens børn, der skulle være alene hjemme, og var inviteret over til samme nabo til Sushi og drinks om aftenen. Så efter en (for mit vedkommende) lidt tømmermænds agtig dag var vi på den igen. I dag søndag skal vi til familie gløgg i Vedbæk. Så om lidt hopper jeg ud af nattøjet og får makeuppen på igen.

Det er alt sammen super hyggeligt, og rigtig dejligt at blive revet lidt ud af hverdagens trummerum. Jeg har f.eks. ikke lavet mad siden onsdag. Men det er også godt at jeg nu har juleferie – (ja, det sagde jeg lige) – eller næsten. et par timer mandag og så ikke mere arbejde de næste 3 uger.

Samtidig har jeg mega optur over min nye nederdel, Jess mener den føles som et gulvtæppe, men den er mega flot og jeg føler mig så fin i den. tilgengæld trænger vores køleskab til en oprydning #nårgrøntsagsskuffen er flydende….

Fine sko, nederdel og negle 🙂

One Comment

  1. Pingback: Juleferie | Nina Marquardsen | Hverdagstanker |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.