Hjemme igen og praktiske ting

Vi kom hjem fra Sverige mandag aften efter en lidt lang transport – Altså der er jo langt derop, men det føles ikke så slemt når man har taget turen mange gange, og at flyve fra Oslo klipper 4-5 time af turen. Men vi var stadig i transport fra 8-16 den dag. Bassemanden klarede det faktisk rigtig fint. Han charmede alle på flyet i vanlig sikker stil, hvorefter ham faldt i søvn og sov hele turen. Men da vi landede var han ret sur og sulten. Jess hentede os lufthavnen og vi kom hurtigt hjem. 

Selvom det er en lidt lang tur for lillefyren og det til tider er hårdt at vær ene forældre med ham, så er jeg alligevel altid forfrisket når jeg kommer hjem fra hytten. Det er et sted der er hjemme uden at være det. Og mine forældre var der også til at aflaste og ikke mindst fodre mig så jeg ikke skulle tænke på det også.

Jeg tog ikke så mange billede denne gang, men dem jeg tog kommer snart. Jeg var heller ikke på fjeldet denne gang, mest pga. bassemand, men også pga. min egen krop. Det knirker lidt i den og min monster-åreknude i lysken er ikke så rar at lægge mere pres på end der allerede er.

Ugen var kun på 4 dage og jeg har haft god energi til både at være frue, mor og mit arbejde. Weekenden står på praktiske gøremål – en helvedes masse jord (!!) mere om det lige om lidt. Super meget rengøring og så har jeg et oprydningsprojekt igang. Den slags som ikke kan ses når man er færdig, men kan mærkes. Nemlig organisering og oprydning i skuffer og skabe.

Fredag aften skulle vi over til naboerne til en drink eller to, men Jess måtte gå alene, jeg var helt kvæstet i kroppen og faldt i søvn på min seng uden at børste tænder eller fjerne makeup kl. 20.30. Klokken halv elve vågnede jeg lidt tummelumsk, fik lukket havedørene, fjernet makeup, børstet tænder og opdagede at jeg havde to ret irriterende myggestik og gik så i seng igen, lige inden tordenvejret begyndte. Lørdag besøgte vi venner her og søndag kom så rengøringsstraffen – selvom jeg bare har lyst til at spise is på stranden.

Nina Marquardsen - Hjemme igen - sverige
Morgendis omkring hytten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.