Kan der overhovedet være mere…

Det er egentlig spørgsmålet – kan der overhovedet være mere jord på den lille grund? Svaret er åbenbart JA. Her i fredags fik vi leveret endnu 6 m3 til haveprojektet – og ja, vi bor på en bakke, så det er jo ikke fordi det ligger i bunker rundt omkring. Men alligevel, der er fiiilerme kørt meget jord på efterhånden. Den her nye jord skal placeres op mod naboen, på det vi kalder bagsiden af huset. Det er bag ved støttemuren hvor vi har et tykt drænlag, men for at optage endnu mere vand skal vi også have planter der suger, og de skal altså have andet end staboilgrus at gro i. Tidslerne har det fint med stabilgrus dog…

Derfor er Jess nu ved at sprede jord hen over skrænten og jeg har bestilt 30 lavendler som vi kan plante i kanten. Det skal nok blive fint. På resten af stykket smider vi eng-blomsterfrø, så vi kan gøre noget godt for bierne. Det hele er super frodigt derude, og jeg nyder at futte rundt og kigge på det hele.

Haveprojekt - jord - Nina Marquardsen
Så ankom det et læs jord til!
Haveprojekt - mere jord
Det bliver nu ret pænt når det dækker helt – vi kunne dog godt ønske os at naboen lige lavede lidt pudsrep. og malede lidt!
Haveprojekt - mere jord - Nina marquardsen
Bassemanden iler til for at hjælpe <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.