Fredag med stort F..

Kan man overhovedet sige det? Men det er det nu engang og jeg syntes fredag og weekenden er meget velkommen.

Mandag beslutter Bassemanden sig for at skrige hysterisk hele eftermiddagen mens jeg er alene med ham.

Tirsdag fik jeg af vide at min Bygherre er sygemeldt i 3 uger og jeg skal tage over på det jeg kan. I mens jeg får vrede mails af andre rådgivere. 

I går Torsdag var jeg ved at rive hovedet af en Postnord medarbejder over at de ikke ville gensende min Track-Trace kode, så det tog mig 40 min at hente en pakke – som jeg så var ved at køre fra fordi jeg lagde den på taget af bilen, mens jeg satte Bassemanden fast.

Fredag kom jeg til at sende mine arbejdstelefon nordsjælland rundt fordi jeg glemte det i en af firmaets lånebiler… Så bil nr 4 kørte rundt med min telefon… hele eftermiddagen.

Jeg har holdt et 3 timers økonomimøde og er helt ristet i knolden, og desværre måtte min søde veninde aflyse aftenens aftale pga. af lidt meget opkast i familien.

I løbet af ugen har vi også passet naboens kaniner, hvilket er lidt hyggeligt – bassemanden syntes de er sjove – jeg er ikke sikker på jeg er så god til kaniner… men holdes i live det skal de jo 🙂 

Så for hulen hvor er det bare meget fredag. Men om lidt kommer Jess hjem, og så er det op med fusserne. Jeg tænker vi bestiller noget mad, så er det weekend (og nej, jeg ser faktisk ikke håndbold) og her kommer et smukt billede. God weekend derude. 

Nina Marquardsen - Fredag
Kold frost morgen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.