Vuggestuepest

Syg, øv! Snot, host, ynk og klage!

Vi er begge to hårdt ramt, Jess har feber om natten og jeg har været syg længe – siden påske hvor vi var på ferie. Kan kun tilskrive det den frygtede vuggestuepest… virus direkte fra et lille menneske hvis immunsystem ikke er helt udviklet. Så tilsætter man lidt for meget arbejde og en graviditet – hvor ens eget immunforsvar ikke arbejder helt på højtryk, og hvor man i øvrigt ikke må dope sig med diverse midler til at holde sygdommen stangen, og så har man en forkølelse der ON/OFF varer 5 uger! Fuk!

Det fede er at Bassemand ikke har haft så meget som en snotnæse i 3 uger! Det kan jeg slet ikke huske hvornår sidst er sket. Krydser alt hvad der kan krydses for at det holder. Samtidig er der pollen i luften, som jeg faktisk ikke ved om jeg er allergisk overfor, men nu bor vi engang på landet, så der er ikke så meget at gøre ved det. Jeg orker ikke at gå til lægen, hvad er pointen hvis man ikke må få medicin?

Paracetamol er ok når man er preggos, og selvom man skal holde igen med næsespray, har jeg fået lov til at bruge et pust maks 2 gange i døgnet. Det er bedre en mørkegrønt snot og bihulebetændelse.

Så ja, jeg lyder som en søløve har massiv hovedpine og skal passe på at jeg ikke tisser i bukserne, når jeg er ved at hoste mine lunger ud. Men ellers er der ikke meget i vejen. Puh!

One Comment

  1. Pingback: Vuggestuepest vol II | Nina Marquardsen | Hverdagstanker | sygdom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.