Maj status

Det er længe siden jeg har lavet en status, sidste gang var vist i februar. På en eller anden måde kom jeg væk fra det, men nu er den tilbage igen – ikke kun med overordnet kropslig status, men med lidt noter fra maj.

  • Jeg har ca. 4 uger tilbage af min barsel. Det er både godt og skidt. På en enkelt dag kan jeg både nyde det, hade det, hygge mig og kede mig. Men jeg tror jeg er et sjovere menneske når jeg har noget mere at rive i. Jeg vil sikkert komme til at tænke tilbage på det som langt mere hyggeligt og idyllisk end jeg ofte syntes det er. Samtidig sker der så meget med Bassefisen, det er som om han kan nye ting hver dag som jeg ikke vil gå glip af, men det bliver også rigtig godt for Jess at holde fri sammen med ham og få de oplevelser jeg får.
  • Vejret er fantastisk, og har det næsten været hele maj – skal lige huske til fremtiden, at det ikke er så skidt at være på barsel i maj måned.
  • Callie og Aj kom på besøg fra Atlanta – så fantastisk at se dem igen. Hver gang føles det som om vi lige har set hinanden, også selvom det er år siden.
  • Bassemanden vokser og er glad. Han bliver 1/2 år lige om lidt. Han sover på eget værelse og skal ikke have mad om natten mere – Det er STORT.
  • Jeg har fundet ud af at jeg stadig har delte mavemuskler. Ikke så fedt…
  • Vi har haft drama om bassemandens institution. Men nu er han nr. 1 på ventelisten, så det håber vi vil lykkedes.
  • Alle de rigtig store og grimme ting ved haveprojektet er faktisk færdigt nu. Resten er småting og vi kan begynde at slappe lidt af igen. Jess har arbejdet ben-hårdt på det hele maj. Tror han snart glæder sig til ferie og barsel.
  • Mine fregner titter frem efter nogle dage i solen – egentlig lidt hyggeligt. Mindre hyggeligt er det at jeg også ser mine smilerynker ved øjnene.
  • Jeg har igen (igen igen) fået bekræftet at jeg ikke skal have planter indendørs. Jeg er så monster dårligt til det, men jeg vil så gerne. Nu har jeg dræbt en orkide og en girafplante. Jeg ser dem bare ikke, men hver gang jeg ser en smuk bolig er der altid også smukke grønne planter. Det virker bare ikke for mig, fat det nu!
  • Jeg ønsker mig en ny telefon, men er simpelthen for nærig… hvornår er en telefon begyndt at kost 6-10.000,- kr? Min nuværende er fra 2013 og jeg ved godt at det er noget man bruger hver dag, men come on! det bliver ikke nu..Nina Marquardsen - Maj Status

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.