Februar status

Jeg fik aldrig lavet en Januar status men så må det blive en februar status i stedet. Begge disse måneder har jeg for alvor været alene med Sparkefisen.. eller Basse-mand som vi er ved at omdøbe ham til. Det er egentlig gået meget godt. Altså, det går op og ned som man også kan læse i de forrige indlæg. Nogle dage er bare trælse, andre er rigtig hyggelige og det skifter fuldstændig med hvor meget jeg har fået sovet. Så har lille-manden været i både 8 ugers spring og i 12 ugers Spring. De der spring trækker godt nok tænder ud, mest fordi man lige tror man har lært ham at kende og kan lure en form for rytme og så bliver alle boldene kastet op i luften igen. Samtidig er det stadig op og ned med selve amningen. Jeg må bare indse at jeg ikke har særlig meget mælk når han er så sulten. Derfor er alt hvad jeg kan give ham godt, men han skal have mere erstatning nu. Uanset hvad så bliver han hele tiden nemmere og sjovere. Både fordi han kan ligge selv og snakke eller råbe af sit legetøj eller være dybt optaget af sine hænder og fordi han bliver mere og mere baby og mindre spædbarn. Det der med sovningen er stadig virkelig hårdt, han sover stadig max 2,5 timer ad gangen, men én nat tog han 4 i streg… så det var stort. Jeg håber og drømmer om at det snart vender, men er også forberedt på at han måske bliver ved med de her 2,5 timers stræk til jeg skal begynde på arbejde (Fuuuuk). I onsdags opdagede jeg, at der var kommet en lille stump tand frem, den er ikke brudt igennem, men der er noget på vej. Anyway, det var ikke en generel status, men handlede vist kun om mit barn.

Februar status:

Vi var på skiferie i uge 7 med mine forældre, det har jeg skrevet om her. Men ellers har vi lavet om indenfor hjemmets vægge. Vi sætter hylder op, rydder op og jeg er næsten færdig med at male væggene i smukke farver fra Farrow&Ball. Jeg eeeelsker deres farver, og det er en helt anden oplevelse end “dyp-i-dyrup” fordi nogle dygtige mennesker har sat sig ned og udvalgt smukke farver der også passer godt sammen. Helt klart faboulus. Vi har flyttet rundt på billeder – taget nogle ned igen og hængt andre op. I denne weekend skal vi hænge de 4 store spejle op, jeg lige har købt. Jeg er virkelig spændt spændt på at se hvordan det bliver – jeg tænker: “Fransk bistro møder nordisk minimalisme” – nu må vi se! Ellers er vi begyndt at tage hul på næste trin i projekt have. Det ligner jo noget der er løgn og vores adgangsvej til huset er stadig bare nogle paller. Men det er altså ret svært at få en gravemaskine herned, så vi arbejder på at få det til at lykkedes. Forhåbentlig kommer det i gang her til marts. Vejret skal man jo også nævne når man nu bor i danmark. Det må siges at være skide koldt. Men i det mindste er de kolde dage smukke at se på, og jeg foretrækker kulden i stedet for det grå og blæsende pjat vi ellers har på denne tid. Samtidig kan man mærke at der måske er forår rundt om hjørnet, man kan jo håbe. Her kommer lidt billeder fra en af de kolde dage.

Nina Marquardsen Fotografi - Februar frostvejr 2018 Nina Marquardsen Fotografi - Februar frostvejr 2018 Nina Marquardsen Fotografi - Februar frostvejr 2018 Nina Marquardsen Fotografi - Februar frostvejr 2018 Nina Marquardsen Fotografi - Februar frostvejr 2018

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.