Haveprojekt – for nu (!!)

Måske er vi færdige med vores haveprojekt for denne gang. Sidst var vi færdige med belægningerne på bagsiden af huset. Så søndag morgen kom der en rimelig stor gravko forbi sammen med nogle læs muld. På nogle timer fik vi hele grunden planet ud og omfordelt jorden grundigt. Det betyder, at nu er vi, om ikke andet, færdige med de store maskiner og håndværkerne i denne omgang. Vi har lavet en liste over alt hvad der mangler, og der er stadig nogle større ting tilbage. Der skal bl.a. bygges en trappe op til skuret så man ikke skal kravle rundt. Skuret skal males færdigt, der skal trækkes strøm og placeres lamper på huset, laves bålsted og så en ordentlig gang oprydning og såning af græs. Typisk os blev vi pludselig i tvivl om vi vil have eng eller om vi hellere skulle plante traditionelt græs. Heldigvis var det kun en kortvarig vildfarelse, vi holder fast i engen, men det skal sås i en flyvende fart så skvalderkålen ikke kommer frem først.

Sådan gik en søndag ret hurtigt, senere var vi forbi venner på den anden side af byen til en Aperol-spritz i solen, som en perfekt afslutning på weekenden.

Jeg er rimelig ny med at uploade videoer, men jeg tog et par stykker i går som måske giver et lidt bedre indtryk af hvad vi har gang i (måske) og naturligvis et par billeder:

Nina Marquardsen - Haveprojekt og Jordarbejde
Jess og Bassemanden kigger på gravkoen – Lille-fyren har sin fine lille kasket på.
Nina Marquardsen - Haveprojekt og jordarbejde
Dagens maskinpark og helten Kim
Nina Marquardsen - Haveprojekt og jordarbejde
Rimelig stejlt på grunden
Nina Marquardsen - Haveprojekt og jordarbejde
Efter der er blevet planet

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.