Byggetilladelse og store planer

I indlægget Siden sidst VII fik jeg lavet en teaser omkring vores byggesag… og så gik der skiferie, gæster fra australien og naturligvis corona i verden og jeg fik aldrig skrevet mere. Men for snart nogle måneder siden fik vi byggetilladelse til udvidelsen af huset. Jeg glæder mig allerede og kan slet ikke vente, og på samme tid glæder jeg mig ikke til at der skal være rod i mit hus og liv på den måde som et byggeprojekt skaber… massivt rod og rend af folk… vand og varme og strøm der lukkes, besvær og masser af skidt. Men det bliver så fedt at få udvidet huset så vi får de værelser vi mangler.

Jeg indrømmer gerne at det er lidt åndsvagt at vi allerede skal bygge til og jeg vil sikkert blive mobbet med det på arbejdet. Især når en af de mest almindelige fejl folk laver, er ikke at bygge stort nok når de nu er i gang. (Fnis…) men vi byggede alt hvad vi havde råd til på det tidspunkt. Sådan er det og denne gang makser vi hele bebyggelsesprocenten ud.

Jeg er færdig med beskrivelserne og med detaljetegningerne – altså detaljetegninger og detaljetegninger – jeg går ikke fuld arkitekt på den – som jeg vist også har nævnt tidligere er det vigtigt at jeg ikke forsøger at styre vores eget byggeprojekt for meget. Så kan jeg ikke slappe af i det senere. Det er noget med at hvis man hele tiden kun ser fejlene eller noget man havde tegnet, men som blev lidt anderledes eller ikke lykkedes vil det være det eneste man ser.

Næste skridt er at få nogen til at give pris på det. Jeg har talt med tre forskellige indtil videre, to havde for travlt (siger de, jeg tror bare ikke de var interesseret) og en kommer og kigger på det i dag! Selv mener jeg, at det er et ret simpelt projekt… ingen vand, intet bad, intet køkken. Bare ekstra m2 og naturligvis noget gulvvarme – og ja, så er der lige det faktum at vi bygger på en bakke og adgangen kan være lidt besværlig. Nu må vi se om jeg rammer helt ved siden af!

Her kommer en plan:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.