Terrasseindretning

Mens vi var væk er hele nordsjælland sprunget ud. Især bøgeskoven er super smuk som den står med helt friske lysegrønne blade.

Op til påske havde vi fået leveret vores havemøbler, jeg nævnte dem her og jeg har glædet mig enormt til at få indrettet terrassen så der er hyggeligt. Nu hvor jeg selv skal sige det, er det blevet rigtig fint, og jeg har allerede fundet “mit hjørne” for resten af sommeren. Så her kommer lige et par billeder.

Den fredag vi kom hjem var det 24 grader og vindstille – så solsejlene kom også op og vi nåede også at sætte gang i grillsæsonen. 

At Bassemanden så var krop umulige pga. tænder og træthed var knap så fedt. Men han røg tidligt i seng og vi fik venner på besøg til after dinner hvidvin.

Som mega bonus (for mig) er bænken lavet af genbrugt eucalyptus – og det har den mest fantastiske duft som minder mig om Californien. Så når solen bager ned og varmer træet op er det ligesom at være tilbage på Dinahs Ct. med eucalyptus skoven på terrassen – Minus vaskebjørn, stinkdyr, vildfaren hjort og egern 😉 

Nina Marquardsen - havemøbler - terrasseindretning
Så er det her: Hjørnesofa, bord og bænk – tæppet er et par år gammelt og lavet af læder-rester.
Nina Marquardsen - havemøbler - terrasseindretning
Og så lige et hvor udsigten er med…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.