Sparkefisen 5 måneder

Det er verdens ældste kliché, men tiden flyver virkelig. Bassemanden er allerede 5 måneder og en rigtig glad baby… for det meste.

Så hvad kan han egentlig;

Han kører stadig ikke langt på literen og skal have masser af mad, men han er også stærk og vil bruge sin krop hele tiden. Når man ligger ved siden af ham om natten er det som at sove ved siden af en propel. Han vil også enormt gerne stå, kravle, møffe og mase sig frem. Men det vildeste det er blevet til, er en slags krabben i halvcirkel eller til siden. Han ligger gerne og hiver sig selv i tæerne eller vender sig rundt fra ryg til mave. Han er endnu ikke så god til at komme fra mave til ryg. Han smiler meget og vil gerne snakke-pludre og lege. Nogen gange griner han, men han kan endnu ikke klukle. Vi begyndte på grød da han var 4 måneder og han guffer det i sig. Han spiser en stor portion hver formiddag og hver aften. Om aftenen skal man lokke lidt mere for at få ham til at guffe grøden, men ned kommer det for det meste.

Han kan gribe efter ting og får næsten altid fat, så hvis han taber eller smider sin sut væk, kan han selv samle den op hvis man holder ham hen til den. Kuglepenne og sutten er not det mest spændende legetøj vi har for tiden. Vi er ved at skaffe en legemåtte i skum så han bedre kan træne at kravle og skubbe sig rundt uden at han slår sig. Da han blev født var han mørkhåret, men nu er han ved at blive blond og han tager også godt på i vægt så han også en tung lille gut. Da han var 4 måneder vejede han 7,5 kg. Til sammenligning var jeg selv 6 måneder da jeg vejede 7,5 kg (!!!)

Det vigtigste han kan som er helt nyt er at han er begyndt at forstå og grine af “tit-tit-borte” legen, det har jeg ca. glædet mig til lige fra jeg blev gravid.

Sparkefisen 5 måneder - Nina marquardsen
Så blev Bassemand 5 måneder – glad, tung og super nuttet <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.