Farlige dyr!

Jeg bliver lige nødt til at lave et kort og meget direkte inspireret indlæg!

Vi har hele tiden vidst at der i området her levede farlige dyr som ikke findes i Danmark, og det er heller ikke nyt at Danmark er ca. det eneste land i verden som ikke har et vildt dyr der kan dræbe dig hvis du kommer for tæt på… tænk bare på Sveriges bjørne eller elge! Her ovre er der mountain lions (pumaer), bjørne, rovfugle og ikke mindst slanger. Som sagt, det er ikke noget nyt for os.

Men en ting er at læse skiltene når man går en tur, hvor der står beskrevet korrekt adfærd i tilfælde af at man møder en mountain lion; her er devisen at man skal enten forsøge at skræmme den væk ved at gøre sig stor og vifte med ting, eller man skal løbe sin vej…. hvilken taktik der er godt hvornår står der intet om, og nederst står der altid “If attacked, FIGHT BACK!… Noget helt andet er at spadsere stille og roligt oppe ved at af mine yndlingssteder Russian Ridge, og  være lige ved at træde på en SLANGE, to gange… UAAAHH.

Læs min top 9 liste over farlige dyr i Californien… Be afraid, be very afraid!

Først var der en lille en, jeg havde slet ikke set den, men Jess greb fat i mig så jeg ikke trådte på den – og helt ærligt, jeg fik totalt myrekryb og var klar til at løbe min vej. Men vi valgte at fortsætte, senere kom jeg over det og tullede videre, og tror i så ikke der var en til jeg heller ikke havde set? Større end den første, og rundt om hjørnet lå der endnu en i kanten af stien. Dér besluttede vi os for at tage hjem igen. (Vi rendte rundt i sandaler for pokker!)

På vejen hjem sidder vi og snakker om at vi må lige tjekke om slangerne der lever her i området er farlige, og om det mon var baby slanger eller de bare ikke bliver så store osv. og idet vi kommer forbi SLAC – det område hvor Jess arbejder – ligger der en kæmpe slange på vejen – en klapperslange… 5-6 cm i diameter og mega lang!

Så nu bliver vi nødt til at læse lidt om de her dyr, og finde ud af om de faktisk er farlige, og hvor de lever mest, så man kan undgå dem.

slange
Slange nr 2!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.