Del 3. Sne og Ørken

Efter vi havde besluttet ikke at holde nytår i Vegas begyndte vi at overveje hvor der ellers ville være et godt sted. To af vores venner, der ligeledes var på tur ville kunne møde os et eller andet sted mellem Las Vegas-Nevada og Flagstaff-Arizona. Efter vores mindre problemer med bilen kunne vi ikke nå hele vejen til Flagstaff, så vi besluttede os for at mødes i Kingman. Jeg har en særlig forkærlighed for mystiske moteller, eller den slags moteller med mere karakter end noget andet, vi fandt en sand lille perle af et sted langs den historiske ‘Route 66’. Det hele så lidt vakkelvorn ud, alle rummene var tematiserede og ejerne ekstremt entusiastiske omkring stedet og dets historie. Vi boede i “James Dean” rummet og vores venner i “Marilyn Monroe” – Fantastisk.

Kingman er højden af redneck by, måske kun overgået af Laughlin eller Barstow så heller ikke der, ville vi holde nytår. Men Flagstaff derimod er en hyggelig lille universitetsby kun 2½ time væk. Byen er et kendt sted at holde nytår – deres berømte “Pine cone drop” en attraktion. Ideen er, at ligesom der i New York er en stor kugle som bliver sænket, har Flagstaff deres egen version med en meget stor grankogle der sænkes. – Det lød som noget helt i særklasse der bare måtte opleves. Så dagen efter kørte vi til Flagstaff, indlogerede os på “Canyon Inn” og havde en rigtig fin aften med god mad, rasberry beer og pool. Faktisk var vi så optaget at vi glemte den berømte Pine Cone.

En ting der overraskede os -man kunne jo have lavet lidt research, men det havde vi ikke gjort. Var at der var rigtisne i Flagstaff. Åbenbart ligger der også et populært ski-ressort. Jeg forbinder den del af Arizona med ørken, sand og stikkende varme, men åbenbart ikke om vinteren. Derfor var vi ikke kede af at forlade Flagstaff og køre mod Mojave ørkenen og derfra hjem til Palo Alto igen.

motel
Tema motel, man ved man er det rigtige sted hvis skiltet ser sådan ud!
Tumbleweed
Tumbleweed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.