Update på Jagt

Så var der det der med jagt: Jeg kan i skrivende stund ikke huske præcist hvor meget jeg fik fulgt op på historien om jagttegnet. Men hvis jeg kender mit temperamanet rigtigt, stoppede det da jeg dumpede den praktiske prøve første gang….

Jess og Jeg gik til den teoretiske prøve sammen. Jeg bestod prøven med 0 fejl, Jess med et par stykker. Derfor gik vi begge glade videre til den praktiske prøve. Jeg var oppe før Jess, men bestod desværre ikke. Jess gik hele vejen (naturligvis). Det betød, at jeg kun havde ét forsøg mere til at bestå den praktiske prøve. Vi talte en del om hvad der egentlig gik galt, og helt ærligt tror jeg bare at “klappen gik ned”. Jeg kunne bagefter ikke huske, hvad jeg havde sagt, hvilke dyr der var repræsenteret eller noget som helst andet – komplet katastrofe.

Derfor lånte vi nogle vildt-figurere, og eftersom vi lige var flyttet til Tikøb, med en fin mark udenfor vinduerne brugte vi hver aften i flere uger på, at Jess rendte rundt og målte afstande ud og satte dyr op. Så kunne jeg gå og gætte på, om de var inden for skudafstand eller ej. I anden og sidste omgang klarede jeg heldigvis prøven i fin stil og fik mit jagttegn – Juhuu. Så nu mangler bare haglprøven før vi kan gå på jagt. Men først skal der shoppes geværer så vi har noget at øve med – det bliver i 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.