Tilbygning vol. 3 – Afsætning

Vi havde lidt rod med vores landmåler der blev syg. Så huset blev ikke sat af i sidste uge som det ellers var planlagt. I stedet blev det sat af i går fredag og nu er der klar til at de kan grave mandag hvis alt går efter planen… Nu er det byggeri, så der er altid en vis tolerance på… alt. Det betyder ikke så meget med 4 dage, men det betyder noget at de går i gang inden dagene bliver for korte og vejret for åndsvagt. Lige nu er det perfekt vejr! Man skal også huske at håndværkere oftest tjener flest penge på et lille projekt i fast pris som vores, hvis de gør det så hurtigt som muligt. Hurtigt ind, hurtigt ud!

Men vi er altså næsten helt klar nu, vi skal have klippet en lille smule hul i hækken så de kan komme til at læsse beton ind, men ellers er det bare “go”. Der er ikke så meget at se, men man kan se hvor langt ud til skel vi kommer, og de har også afsat gulvkoten, så vi kan se hvor højt det kommer til at ligge.

Ellers holder vi weekenderne rimeligt rolige, så vi kan nå at lade op. Jess er startet på arbejde igen, men arbejder hjemme for tiden (hans kontor er stadig ikke åbnet igen efter Corona) Det giver lidt ro i en tid hvor der ellers er nok at se til med to små børn, to fuldtidsjob og et privat byggeprojekt.

Gulvkoten afsat – gulvet i tilbygningen kommer til at ligge 40 cm under vores stuegulv.
Pind og skel + lidt udsigt! Der bliver ca 3 meter til skel fra husets gavl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.