Kort uge

Nogen gange er det som om at de korte uger bliver dobbelt så hårde som de almindelige uger – selvom man forventer det modsatte. Eller måske er det forventning om at det bliver en nem uge der tager r**en på én. Men i de her 3 dage har jeg haft fornemmelsen af at skulle nå det samme som på 5, og der har været tæt pakket med møder og aktiviteter. Mandag morgen gik jeg i møde kl 8.00 og derefter fra det ene møde til det andet frem til kl 15.00 hvor jeg kørte hjem for at hente Bassemanden. Han skulle have mad og en lille ekstra lur fordi vi om aftenen var inviteret i Zoo til Asiatisk aften. MOE var ingeniør på panda-huset og Zoo fejrede alle dem + deres familier der havde været med på projektet. Jeg har desværre ikke arbejdet på pandahuset, men var inviteret fordi vores nye kollega var bygherre for ZOO på projektet. 

Så fra kl. syv tullede vi rundt med en af mine kollegaer og hans familie, i hvad der føltes som et næsten tomt Zoo og kiggede på isbjørne, pandaer, giraffer og løver. Deres drenge er vilde med Bassemanden, så der blev maks leget og naturligvis var vores lille fyr lige så interesseret i vandpytter og gråspurve som Pandaer. Vi kom til sent hjem (Altså sent for mig, der går i seng kl 21.30 normalt) og næste morgen havde jeg igen møder fra 8-15 tæt pakket hele dagen.

Onsdag morgen havde jeg endelig lidt kontortid og jeg kunne ordne et par hængepartier. Som f.eks den meget vigtige opgave at godkende et toiletbræt! Ja – ingen detalje er for lille for en rådgiver (Ahem!) Min dag sluttede med en to timer lang evaluering af en entreprenørs indsats på et byggeprojekt, så der er ikke nogen der skal sige at mit job ikke er varieret (fniiis) 

Jeg var helt færdig og ret gnaven i går aftens (undskyld Jess), men nu er det torsdag morgen og vi får gæster til frokost. Rasmus som vi kender fra Californien, og som vi har været på fantastiske ture med til Yosemite og San Diego. Han flyttede fra CA til Oslo, så besøgte vi ham da han boede i Belgien og nu er han tilbage i DK.  

Imorgen holder jeg fri. Jess skal måske arbejde – jeg ved det ikke helt, og ellers er der bare dømt lang weekend. Vi skulle have besøgt min veninde D i deres sommerhus, men hun har fået hjernerystelse der viser sig at give mere kvalme og hovedpine end først forventet så vi måtte desværre aflyse. Derfor er vores weekend langt mere åben end forventet. 

Her kommer lidt billeder af fra Zoo:

Nina Marquardsen - Panda
Et sjældent billede af mig og min søn + en hun-panda i baggrunden
Nina Marquardsen - Panda
Jess og Bassemanden kigger efter sæler
Nina Marquardsen - Panda
Og her er en han-panda
Nina Marquardsen - Arkitektur
Arkitekten i mig kunne ikke helt lade være – det er altså en meget fin ventilations-rist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.