Så begynder det…

Gravid Uge 35

(lidt forsinket, men sådan er det vist bare)

Så begynder gravid-herlighederne for alvor.

I går mandag var vi til scanning igen, for at se om min moderkage har flyttet sig, så der er fri bane til sparke-fisen. Det var der heldigvis, og han har det godt, vokser præcis som han skal, hjerte, blodomløb osv. er alt sammen i top og hans vægt er præcis på kurven: 2430 gram ved 34+0.

Til gengæld begynder herlighederne i form af humørsvingninger, konstant pres på bækken, sure opstød og tykke ankler at melde sig.

Når jeg rejser mig op op morgenen, er jeg begyndt at benytte mig af “vægtstangsprincippet” – smider benene ud over kanten af sengen og håber på, at det hjælper mig med at blive trukket op.

I dag tirsdag var jeg træt. Det lykkedes mig at snuble på trappen på mit arbejde med en frisk kop kaffe i hånden. Kaffe fløj til alle sider, kaffe på gulvet, kaffe på mig, kaffe på mine arme og kaffe i hovedet. Jeg kom ikke noget til og mit ego var glad for at jeg møder tidligt, så ingen så mit stunt. Tilgengæld er at snuble er klart tegn på træthed, motorikken plejer at være det første der smutter.

I dag og i går følger så humørsvingningerne med. Samtidig har jeg også flere og flere tanker om fremtiden og hvordan det hele mon vil blive. Det er sikkert naturligt, alle snakker jo kun om hvor stor en omvæltning det er, at få et barn.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.