Jordmoder og limbo-land

Jeg har indfundet mig på Strandvejsristeriet ved Kronborg slot og sidder med en cappuccino og er lidt mæt fordi jeg lige har guffet en hel mandelcroissant. Man kan se på mit ansigt at jeg taber mig en smule for tiden. Vægten hos jordmoder siger + 7-8 kg siden jeg blev gravid, og faktisk har jeg tabt 2-400 gram siden sidste vejning. Samtidig med at baby sikkert har taget det samme på. Så måske effektivt 800 er der blevet spist af mig Altså ligger jeg lidt på den lave side. Derfor har jeg rigtig god samvittighed over meget tung og meget sød mandelcroissant. Mums!

Før min kaffe-date med mig selv var jeg til sidste jordmoderbesøg inden termin. Næste skridt er Hillerød og en evt. igangsætning hvis der ikke er sket noget inden 8 dage. Personligt tror jeg der sker noget snart, men det er kun baseret på at jeg fik min søn 2-3 dage over termin… eller rettere, man har jo to terminsdatoer, den beregnede og den målte – Jeg fødte bassemanden på den beregnede terminsdato. Dvs. denne gang forventer jeg også at føde lige omkring terminen.

Jess har gamblet på at det ville ske i dag torsdag, nu må vi se om han får ret. Det kan stadig nås!

De sidste dage har jeg haft en smule mere energi end i sidste uge. Jeg har gjort rent, i går fik jeg trænet og hjemmet ser faktisk helt ok ud. Det er rart, at jeg ikke er helt død i løbet af dagen. Jovist, træt er jeg da – som alle andre gravide der er 2 dage fra termin og de mørke render under øjnene vil bare ikke gå væk. Men jeg nyder at hygge mig derhjemme. Lige om lidt er freden helt forbi og hvornår har man ellers 8 timer for sig selv med et fuldtidsarbejde og et barn på 22 måneder?… aldrig! 

I morgen er der pop-up kantineaften her i byen som vores venner arrangerer. Menuen er virkelig god, så glæder mig og håber faktisk lidt på, at jeg ikke er tjekket ind på Hillerød på det tidspunkt. Selvom det ville være smukt at føde på terminsdatoen på lørdag! 

Ellers er det lidt som at befinde sig i limbo-land. Man venter egentlig bare, laver ikke krævende aftaler, inviterer ikke gæster til aften. Planlægger ikke større ting i weekenden… Lige om lidt er det hele helt anderledes og alt hvad man foretager sig er med forbehold for at man ikke er gået i fødsel. Men uanset hvad så bliver det jo også meget snart.

Strandvejsristeriet på Kronborg – kan helt klart anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.