…Mere sverige

Efter vi kom hjem fra vores sommerferietur gik vi og troede at vi skulle have en stille weekend, lige nusse lidt rundt – handle til ugen, Jess manglede strømper (meget spændende, I know)… Men der kunne vi godt tro om igen. Fredag aften fik vi invitation til sommerfest i vores venners svenske torp med 22 voksne og 8 børn. Orienteringsløb i skoven, Porchetta over bål og bade i søen. Alt i alt super hyggeligt. Det kunne vi naturligvis ikke sige nej til – det lød alt for hyggeligt, og vores egne planer var ikke ligefrem spændende. Så os afsted til Sverige… igen! Lørdag formiddag gik med at pakke, og kl. 11 kørte vi med Helsingør og sejlede over Øresund til det Svenske igen.

Lørdag havde vi fuldstændig sindsygt vejr. Da vi kom ned til søen ved 16 tiden stod regnen vandret og der var skypumpe over søen. Nogle af dem der havde været på orienteringsløbet havde set træer vælte ved siden af dem og da jeg kørte tilbage til torpen var der væltet træer ind over vejen. Resten af aftenen var det kun lidt småregn ind i mellem, så det gik fint med både bål, grillmad og udeliv. Igen fik vi vildt god mad. Prochetta, bruschetta med friskplukkede kantareller og rosmarinkartofler og gode salater serveret i tusmørke smagte virkelig godt (Vi spiste i tusmørke fordi når man har drukket øl en hel eftermiddag er man ikke super god til at time et måltid til kl. 8 ;-). Porchetta er i øvrigt helt klart noget jeg skal lave selv snart.

Jeg og min gravide krop smuttede lidt tidligt i seng, mens festen blev ved til kl. 4-5 om morgenen. Næste dag var Basemanden top frisk kl. 06. Så jeg besluttede mig for at stå op og lave morgenmad til ham og den anden tumling, så Jess og øvrige forældre kunne sove lidt. JJ stod op med tydelige tømmermænd og begyndt at bage pandekager. Da alle var vågne pakkede vi sammen, ryddede op og kørte mod Øresund, med en følelse af at have sluttet ferien ordentlig af 😉

Bål og fakler – eeeelsker bål!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.