Fart på Bassemand

Bassemand er nu 7,5 måned ca. og for 2-3 uger siden lærte han at kravle. Han har stået og rokket i en måned eller to og skreget fordi han vil frem. Først nu kan han komme fremad. Stilen er rimelig underlig… en blanding mellem et hop et hump og et slæb. Det ene ben trækker han bare efter sig, men han har styr på armene og på at komme fremad. Han har ikke helt luret at han faktisk kan komme overalt i huset nu. Så han sidder nogen gang stadig i et hjørne og bliver sur og skriger.

Det han i virkeligheden allerhelst vil, er at gå… det er faktisk det han har villet hele tiden, op at stå og gå. Jess er begyndt at stille ham ved gå-vognen og han siger lykkelige lyde og smiler hver eneste gang. Så det er lykken når man kan bruge benene. Han rejser sig også op af ALT. Hiver sig ganske enkelt op i armene og læner sig frem så han kan stå og rode med ting på borde.

Men… det betyder altså også at han begynder at ligne en rigtig dreng, med blå mærker overalt og hudafskrabninger på knæene. Idag rejste han sig op ovre i hjørnet og mistede så balancen, så han gled ned og fik en dalarhest i hovedet (ja, vi har en sort dalarhest i stuen). Men det hører sig åbenbart til når man har en lille fyr med fart på 🙂 Her et billede fra den anden dag hvor han sad og legede med en fluesmækker.

Bassemand med fluesmækker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.