Haveprojekt del 1 – Trappe

Med sædvanlig stensikker timing fik jeg omsider sat gang i en lille del af vores ret omfattende haveprojekt. Vi har talt rigtig meget om hvordan det skulle se ud og hvordan vi bedst gjorde det. Men som jeg engang hørte Mogens Rukov sige i en forelæsning er deadlinen den største kilde til inspiration. Nu hvor sparkefisen snart ville melde sin ankomst blev det mere og mere essentielt at få gjort noget ved nedgangen til huset. Den store bunke stabilgrus er ikke så smart at køre på med en barnevogn. For slet ikke at tale om sne, is og øvrigt glatføre.

Vi lavede en aftale med en havemand der tidligere har kigget på projektet, og så gik jeg ellers igang med at tegne det op, i tilfælde af at jeg pludselig gik i fødsel og Jess måtte instruere dem. Så bestilte jeg ca. 7 tons grus, stabilgrus og cement til levering torsdag d. 30. november. Den skarpe læser vil tænke “Hov, men blev din søn ikke født d. 30. november?” Jo ganske rigtigt. Så mens jeg lå i et badekar og stønnede af smerte, stod Jess med min telefon og fik dirigeret materialer på plads… Perfekt timing.

 

Selve fliserne og trinene havde jeg bestilt til om tirsdagen, så vi havde lidt tid til at se hvordan det kom til at se ud. fredagen efter var trappen færdig – eller så færdig som den kan blive når vi ikke har flisebelægning på endnu. Nedenfor er lidt billeder.

 

 

One Comment

  1. Pingback: Byggeplaner | Nina Marquardsen | Tilbygning | Byggetilladelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.