Blå flasker og diverse

Lidt småting som her slået mig den seneste tid:

For det første har jeg slet ikke fortalt om det administrative kaos vi landede i, i forbindelse med vores visa fornyelse samt flytning, “note to self:” flyt ikke samtidig med fornyelse af vigtige dokumenter, skift heller ikke telefon – i det hele taget lad være med at gøre noget som helst indtil det er på plads.

Her er historien om min arbejdstilladelse, et drama i to dele

Hvad der er sket er, at vores kørekort er udløbet og DMV har ikke taget sig sammen til at forny dem, det er en ting, men meget vigtigere er at mit arbejdstilladelseskort har været “lost in mail” i 2 måneder. Min sag er godkendt, men jeg har bare ikke haft beviset på det. Ikke at der i teorien er noget problem, men det føles ikke rart ikke at kunne klare en inspektion hvis og såfremt det nu er. Nu kom kortet endelig i går Juhuu! og samtidig fik jeg mine “buisnesscards” på arbejdet. Så nu føler jeg mig meget officiel igen.

Jeg har slet ikke skrevet om hvad jeg egentlig laver hos Jensen. Nok mest fordi der har været lidt forvirring om det i den første måneds tid eller to. Men siden midten af Nov. har jeg været på det vi kalder “Blue Bottle Team”. Blue Bottle Coffee Co. er nok det hippeste inde for kaffe syd for Seattle lige nu. De er i den tradition de kalder 3. generation Coffee, hvor første var dengang man bryggede hjemme, 2. er hele latte-bevægelsen og det sprøjt Starbucks spytter ud i ekstreme mængder,  er 3. generation mere “The craft of coffee” og kan bedre sammenlignes med den entusiasme en vinproducent vil lægge i det, bryggemetoder, udvalg af bønner og ristegrader. Grundlæggeren James Freeman startede med en lille cafe i San Francisco og 4 år efter (for nogle måneder siden) gik firmaet på børsen og han fik 20 millioner dollars i hænderne. De ekspandere lige nu helt vildt og vi tegner alle deres cafeer på vestkysten. Så hele mit liv omhandler faktisk kaffe! Når det så er sagt er det virkelig god kaffe de laver, og efter man er begyndt at drikke det, kan man næsten ikke gå tilbage til ringere kvalitet. Uanset hvad, skal vi i morgen aften til deres årlige julefest som tegner til at blive luksus og skægt – maden kommer fra James yndlingsrestaurant Nopa og det virker generelt som om de ved hvordan man gør det med at feste med manér.

Hvis man er interesseret er her mere om kaffen og James Freeman: Blue Bottle Coffee Co. + en sjov artikel “Caffeine Friends

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.