Mysterie

Dette indlæg har jeg gået og skumlet over længe. Det meste er skrevet før vi flyttede, så det skal læses i den kontekst.

Vi har fået en ny underbo – det par der boede der før var vist nok tyske, og de flyttede ud i juli. Derpå stod lejligheden tom en uges tid eller to og jeg forsøgte forgæves at få min veninde M til at flytte ind. Fra omkring 1. august flyttede der nogen ind, i starten var det svært at finde ud af hvem der egentlig skulle bo der. Der kom en Mor-lignende asiat og kommanderede med flyttefolk, købte ting og kørte igen. Derefter et asiatisk par som gik lidt frem og tilbage. Til min store irritation havde fået tildelt parkeringspladsen lige ved siden af Misu, (vores bil) så det blev ekstremt besværligt for os at parkere uden at skramme den mega store hvide Toyota, der nu også skulle holde der.

Derefter blev jeg klar over at det var den asiatiske fyr der var flyttet ind, jeg talte lidt med ham om parkeringsproblemet, som vi var meget enige om.

Og nu kommer det spændende: Han er forsvundet! Jeg har ikke set ham siden. Det er virkelig et mysterie.

I starten tænkte jeg at han var på ferie, eller hentede nogen ting i en anden stat (!!!).  Men der er nu gået snart 2 måneder og han er bare forduftet. Hvad der er med til at underbygge mysteriet er, at der på hans dørtrin ligger et FedEx brev af dato 29. august med påskriften “Extremly urgent, overnight delivery” Jeg har allerede sammensværgelsen klar: vigtige dokumenter når for sent frem, han er strandet i Mexico. Eller han er stadig derinde, begået selvmord ved Panodil-indtag over parkeringspladsens manglende generøsitet.

Jeg overvejer virkelig at tage og åbne kuverten, se hvad der er i og evt. ringe og lade som om jeg er hans sekretær, så jeg kan finde ud af hvad der sker. Samtidig har jeg set nok krimier til at tro at hvis jeg nu afsætter fingeraftryk eller de kan spore mit telefon nr (vi har både FBI + CIA herovre) og han faktisk er blevet kidnappet, bliver jeg medskyldig.

Noget helt andet er, at vi overvejer at flytte, så det kan være at mysteriet aldrig bliver løst (for mig)

UPDATE: Han dukkede på mystisk vi op igen 2 dage før vi flyttede, havde fået et skæg, og virkede ikke som om der var sket noget særligt! (øv)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.