Juleferie

Tirsdag var første dag i min juleferie. Juhuu!

3 uger frem og intet arbejde, jeg kan næsten ikke få armene ned. Det holdt ellers hårdt med at få det hele presset igennem mandag eftermiddag. Men med en enkelt time eller to arbejde derhjemme gik det også. Og hvad har jeg så lavet? Slet ikke så meget som jeg havde forestillet mig.

Kender i det når man har en million planer og ideer til sin første feriedag og så får man lavet lige akkurat 20% hvis det går vildt for sig?

Jeg havde store planer og at stryge alle mine skjorter, vaske mindst to maskiner, rydde bulen, købe de sidste gaver, lave mindst et blogindlæg, have tid til mig selv, tage et langt bad, og hygge mig med en kop kaffe virkelig længe. Hvad nåede jeg? Et bad, en kop kaffe, tømme opvaskemaskinen og rydde lidt op. That’s it! Så skulle jeg hente bassemanden til hans 1 års børneundersøgelse + vaccine. Samtidig (eller næsten) fik jeg selv taget celleprøve til screening for livmoderhalskræft. Så man kan ikke sige, at jeg lavede meget på den dag.

Men sådan er det jo. Man skal lige hvile lidt, tænke sig om, komme ovenpå igen, og for mit vedkommende også finde ud af, om de ting jeg syntes skulle laves og som hastede, faktisk nu var så vigtige.

Der er et ordsprog der siger, at: “Hvis du skal have noget gjort, så giv opgaven til én der har travlt” og det er så rigtigt. Den utrolige mængde af ting man kan få presset ind på en arbejdsdag, er helt vildt hvis man i forvejen er oppe i gear (eller PMS, hø hø). Men hvis man har fri og går rundt og nuller sker der ikke en skid. Men det er jo netop det sunde, at få hvilet hovedet en gang i mellem. At være lidt mere og gøre lidt mindre.

Derudover går jeg også og har stille optur over alle de hyggelige og pisse-sjove arrangementer fra sidste uge. Det kan jeg leve længe på.

Fra imorgen fredag har Jess også ferie, og vi planlægger noget så vildt som en dag hvor vi begge har fri, men bassemand er i vugger. Så vi kan få ordnet nogle ting uden den ene hele tiden har ham på armen. WOW

Nina Marquardsen - juleferie - blomster
Julebuket jeg lavede i starten af december – holder stadig fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.