Fjeldtur-retur

Det regner nu. Det har ikke regnet længe. Fjeldduften kommer for alvor frem når vegetationen bliver våd. Det gør myggene desværre også. Det er vores sidste aften, i morgen kører vi igen sydover, hjem.

Vi har egentlig ikke været plaget af myg på denne fjeldtur. De kom lidt den sidste dag. På dyre-fronten i øvrigt må man sige, at der var gevinst. Det var for varmt til at renerne gik nede i skoven, vi så numsen af en stor han, men ellers gik de oppe på fjeldet. Til gengæld så vi to elge nede i skoven og ræven luskede som sædvanlig rundt ved aftentide.

Det er mystisk at man kan have brug for ferie, når man bare går hjemme. Men det havde jeg. Og selvom jeg lavede meget det samme (dog uden selskab) herhjemme som i sverige, var sceneskiftet skønt. Det er forfriskende, og jeg har ny energi og inspiration til den næste tid. Sidst vi var i Sverige om sommerens var i 2016. Før Bassemanden. Et andet liv.

Bassemanden blev mandsopdækket 24-7. Det er bare federe at være 2 mod 1. og han fik multi-hygget med sin Mormor. Når han var lagt i seng om aftenen, kunne jeg smutte i sauna og strække min ømme krop. Efter relaxinen i kroppen er på vej ud, har jeg fået mine spændingshovedpiner igen… Tillykke…

Efter sauna og bad, sad mor og jeg og hygge snakkede over et glas kold vin mens det stadig var helt lyst udenfor.

Jeg skal lige huske det der med sauna, til når vi bygger til engang.

Nina Marquardsen Fotografi - Fjeldtur
Mit yndlings vandfald
Nina Marquardsen Fotografi - Fjeldtur-retur
Fjallkapellet ved storsätern
Nina Marquardsen Fotografi - Fjeldtur-retur
Drotningen – der ligger hun så fint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.