Nyt

Så nåede vi 2016. (Ja, dette indlæg skulle have været posted i begyndelsen af januar, men det kom en måned senere – deal with it!). Hvor 2015 var året hvor vi skulle finde os på plads i Danmark, håber jeg på at 2016 bliver året hvor vi for alvor kan føle os rigtig hjemme igen. Især tog det mig lang tid at falde på plads igen, jeg mener det var i indlægget “Identitet” jeg nævnte at det tager længere tid end man lige går og tror, men nu føler jeg omsider, at det er her vi bor igen. Jeg har haft et hårdt halvt år på den måde – mange ting der har cyklet rundt i mit hoved.

Vi holdt nytårsaften sammen med mine forældre i deres hytte i Sverige. Min bror og hans kæreste kom også med så det var første gang vi var der samtidig hvilket var rigtig fint og afslappende. Vi havde en rigtig god nytårs aften – dog denne gang uden grube og sne og fakler. Tilgengæld startede vi så heller ikke det nye år fuldstændig gennemfrosne og forkomne efter 2-3 timer i -10 grader.

Vejret deroppe var koldt: -6 til -10 og overskyet, der faldt sne mens vi var der, så skiføret blev helt perfekt. De første 2 dage var det totalt iset og man frygtede for sit liv ved de stejle bakker. Men da vi tog hjem d. 2. januar var det hele som et julekort.

Der venter mig en lidt hård januar måned med en masse koordination, men mere om det senere. Januar er traditionelt tid for nytårs fortsætter, og naturligvis er der også ting jeg gerne vil gøre bedre i det nye år, så her er min top 2: (ligesom jeg lavede en “Top 9 liste over farlige dyr” kan man sagtens lave en “top 2”) – Jeg har et par fortsætter mere, men dem holder jeg for mig selv, selvom min læserskare ikke er overvældende er der bare mere privat.

1 – Tage flere og bedre billeder – skabe mere generelt.

2 – Bekymre mig mindre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.