TBC…

TBC, “To be Confirmed” I daglig brug, men måske egentlig mere “To Be Continued” i denne sammenhæng.

Jeg har haft svært ved at finde ud af hvad jeg skal kalde dette indlæg. Jeg kan se på de seneste indlæg, at jeg er begyndt at give dem engelske titler, men stadig skriver på dansk. Hvilket egentlig ikke giver så meget mening. Anyway, de sidste 5-6 dage har været en hvirvelvind af alting. For to uger siden havde vi hjem, bil, møbler, et køkken og to jobs (samt om svømmepøl og solskin). Lige nu bor vi på en luftmadrads hos min søde bror i et regnfuldt København… det er noget af et skift. Men det er sådan set helt fint, vi har taget vores beslutninger med åbne øjne, velvidende at det sikkert ikke er helt vildt sjovt i starten. På det punkt har det nu været ret ok, bortset fra en galoperende omgang jet-lag (især jeg var hårdt ramt) og at vi naturligvis savner vores venner allerede samt tanke mylder om fremtiden, har det været dejligt at se familie igen, og det er helt klart lettere at flytte hjem end ud.

Vi får vores lejlighed tilbage d. 1. Nov. Derefter kan vi begynde at samle vores ting sammen fra forskellige steder på Sjælland og flytte vores 6 kufferter ind. Vores andre ting er sendt med skib, så dem ser vi ikke før om et par måneder. Alt hvad vi ellers ejede er enten solgt, givet til genbrug, smidt væk eller givet til en af vores venner. Inklusiv vores billetter til Hangtown Halloween Ball næste weekend, som vi så desværre ikke nåede.

Det hele er gået enormt stærkt, også meget stærkere end vi troede det ville. Vores optimale flytte tidspunkt ville have været om ca. en måned, men sådan skulle det ikke være. Mere om det på et andet tidspunkt. Jeg tænker også over hvad der skal ske med bloggen (Ja Therese, igen), men indtil videre fører jeg den lidt videre. Det er en “There and back again” historie nu, så indtil jeg er helt tilbage – eller det sted man nu engang lander når man godt ved at “tilbage” ikke nødvendigvis eksisterer. Hvis jeg på et tidspunkt får en ubændig lyst til at skrive om nybagte boller eller vasketøj, er det dog et tegn på at den skal nedlægges!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.