Decisions decisions….

Den her post har ligget et par uger, men er nu endelig ude!

Så er beslutningen om at flytte endelig taget, det har ikke være nemt, og det har i øvrigt været en virkelig lang og ret stressende process, skal vi blive? skal vi tage afsted? – hvordan vil vi egentlig leve fremover? hvad er vores muligheder de forskellige steder? Jeg kunne godt gå i detaljer men det ville blive en længere og ret kedelig roman! Nu skal vi så bare have det hele organiseret, og finde en CPH One-way flybillet. Det er sku ret trist, så mange ting og især mennesker vi vil savne, men det føles som den rigtige beslutning og i sidste ende ville at blive her, bare udskyde beslutningen om hvad der skulle ske. Jeg har hele tiden forestillet mig at vi nok ville tage et andet sted hen efter her og ikke tage direkte til DK, men nu bliver det sådan, så som jeg sagde til min veninde i DC. “Two danes moved out, two danes moved back – a rather boring story”

Kedeligt har det nu ikke været, tvæt imod, indtil videre har det været helt fantastisk på så mange måder, heldigvis er det ikke helt slut endnu og vi må indrømme at vi har USA og specielt Californien i blodet, og vi er også blevet formet af vores oplevelser herovre. Her taler jeg ikke kun om min nyvundne kærlighed til cowboyhatte, bluegrass og støvede ørkner – ej heller om mit hede ønske om at skaffe et 1.5 m bredt “longhorn-skull” (hvis i kender nogen der ligger inde med en sådan, så sig lige til) men hele den måde vi lever på og hvordan vores venner herovre fra lever, deres åbne arme overfor nye mennesker, deres villighed til at se og møde folk fra andre lande også selvom det betyder at der er en sandlynlighed for at man flytter fra dem igen. Den måde de sørger for at deres liv ikke er tynget for hårdt ned, de kan alle leve for en indkomst og regner ikke med andres hjælp for at klare sig. De er stærke og fleksible.

Det er hvad vi har mødt, og det er sådan vi selv prøver at leve siden vi kom –  og nej det er ikke uden stress, ikke uden søvnløse nætter og bekymringer, tårer og nervøsitet. Men det er også pisse spændende og at flytte på den måde vi nu har gjort kræver totalt is i maven – så helt ærligt havde vores liv nok været meget mindre rodet og stressfuldt var vi blevet i dk, men på den anden side kunne vi så gå og bekymre os om DSBs rejsekort eller hvad vi ellers kunne finde på for at få lidt spænding i hverdagen – købe en vase fra Bahne.

Lige nu planlægger vi endnu en roadtrip inden vi tager afsted …ud over stepperne og ind i ørkenen, jeg forbereder mig på at fryse og vi planlægger begge hele det show der skal sættes igang når man skal flytte 10.000 km over atlanten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.