Ninamarq

Jeg bor i en lille landsby i Nordsjælland i nybygget hus af eget design sammen med min mand, nanofysikeren Jess og vores søn. Som alle andre kvinder er jeg for evigt 24, men min mor husker det lidt anderledes (24+10ish – Ahem..). Jeg er uddannet Arkitekt fra Kunstakademiet i København og ETH  i Zürich og arbejder til daglig som Bygherrerådgiver. Bloggen startede for alvor i efteråret 2012 i forbindelse med at min mand og Jeg flyttede til Californien, hvor han arbejdede på Stanford University i Palo Alto. Den har haft en pause mens jeg har forsøgt at bestemme hvad bloggens fremtid skulle være, men nu er den oppe at køre igen, med masser af ideer til nye indlæg. Ud over at være uddannet Arkitekt har jeg studeret kunstfotografi i de 2 år jeg boede i Bay Area syd for San Francisco.

Jeg elsker god mad, smukke kjoler, stiletter, klassisk jagttøj, gyldne hvidvine, godt selskab, duften af efterår, regn og skønhed i alle former.

Jeg lover hverken relevans, journalistisk kvalitet, politisk korrekthed eller en fuld beretning om hvad jeg går og foretager mig. Til gengæld skriver jeg om hvad der optager, begejstrer og undrer mig.

Generelt skriver jeg om hvad der krydser min vej, stort og småt. Jeg blogger fordi jeg nyder det og håber på at underholde og inspirere. Jeg bliver altid glad for kommentarer og hører gerne fra jer. Det er ikke en “tema-blog”, fordi mit liv ikke er et tema, det er en slags online dagbog, huskeliste, galleri, portfolio og ventil. Den er ikke perfekt, for det er jeg ikke, og den er ikke komplet, for det er livet ikke 🙂

Med mindre andet er angivet er alle billeder mine egne.