Tilbage på pinden

Så er der faldet lidt ro på, og det er tid til at få skrevet på bloggen igen. Jeg så lige at det kun er 3 indlæg siden at jeg skrev “Halvårsreflektioner“… nu er der søreme gået et år!

Det har været et super skægt år, det må jeg indrømme – det er det sådan set stadigvæk. Det har været lærerigt, er det stadig. Det har været frustrerende med alt det papir-bureaukrati der skal til for at flytte sit liv uden at være ulovlig immigrant, det er det sådan set ikke mere, nu har vi lært at håndtere det. Men mest af alt har det været et frit år – og det er ikke en beklagelse over aldrig at have taget “sabbatår” eller have kørt så hårdt på med uddannelse og arbejde – tværtimod er det alt det der gør, at jeg føler det her pusterum har været til virkelig gavn for mig, til at finde perspektiv, se branchen udefra og evaluere hvad hvad man egentlig vil have ud af tilværelsen (‘livet’ lyder så storladent) – det har ikke været meningsdannende, det har mere åbnet for muligheder.

Men mest af alt har det været rigtig rigtig fedt – og når jeg tænker over hvordan vores typiske weekender ser ud føler jeg mig stadig meget priviligeret, selvom vi nu har mindre tid til at nyde det hele, har vi flere penge at nyde for (læs: vi er ikke pisse fattige mere)

Nå, men det var en lille intro/update… nu må jeg hellere se at få spidset blyanten, og efterkomme de utallige opfordringer fra begejstrede fans om at fortsætte bloggens beretninger! (Tak Mor og Tes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.