Tilbygning vol. 12 – Indenfor

Før Jul koncentrerede de sig om at få huset færdigt udvendigt og få lukket alt inde så vinteren bare kan komme an. Det lykkedes faktisk, bortset fra tagdækkeren. dvs. første lag tagpap er på og taget er tæt, men andet lag, taghætter og inddækninger mangler, så de kan endnu ikke fjerne stilladset.

Nu kom frosten, så de er rykket indenfor igen. Vi har valgt at have et lag OSB plade og 1 lag gips i stedet for 2 lag gips. Det giver mere skruefasthed. De er færdige med næsten alt OSB pladen og med det meste af gipsen nede i værelserne. De mangler lofterne. Rundt regnet er der vel en uges tid eller to tilbage med gipsarbejde. Jeg er lidt spændt på at se hvordan deres finish indenfor er. Udenfor er det helt i orden, men lige nu er der meget gipsplade der stikker ud og skal skæres til. Efter gips, kan el kommer og lave det sidste, de kan få sat varme på og få tilkaldt maleren. Alt i alt der det kke så skidt ud 🙂

Det fedeste er at de sidste vægstykker er blevet bygget, det er lidt svært at se på fotos hvad det gør ved rummet, og generet er der en tildens til at vores hus ikke er så nemt at fotografere ordentligt. Men rent rumligt er de sidste vægstykker som jeg kalder “vingerne” meget vigtige, det giver den fornemmelse af at man går rundt mellem skiver af vægge med et tag lagt på, lidt svært at forklare.

Her kommer billeder:

Hjørne med osb og gips
View fra vores “gamle” hus – her kan man næsten se vingerne
Vinger og ovenlys – og en hel masse skabe i blå plast der skal sættes op (eller 2 stk – så nok ikke en hel masse)
View mod vores stue – snart kommer døren væk og der skal bygges skydedør, trappe og skabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.