Syret, mærkelig dag

Det er fredag og klokken er 18.25. Eske faldt i søvn på sofaen for 1,5 time siden og Liv er også træt, så Jess er ved at putte hende. Det ser faktisk ud til at vi har to sovende børn inden kl 19.00 på en fredag.

Det har på alle måder været en mærkelig dag. Vi havde gæster i går til Mortens aften, faktisk var det ikke Mortens aften igår, men vi havde ikke tid i tirsdags, så vi holdt det nu og tilgengæld havde vores venner en person med navnet Morten med… (fnis) så lidt Mortens aften var det da. Vi fik Confit de canard og drak mere rødvin end man normalt gør på en torsdag – men det var skide hyggeligt.

Her til morgen vågende Liv kl 5 og Eske sov til 8. Jeg gik i gang med at bage rugbrød kl. 07.00 i morges og havde et møde på Hillerød Hospital til formiddag omkring en af Livs undersøgelser. Mødet viste sig at være komplet irrelevant, fordi den læge der følger liv havde fri og de andre ikke vidste hvad der skulle ske. Spild af tid! Vi havde bank møde og skulle beslutte vores kommende lån. Vi fik taget beslutningen (1% 30 år til kurs 99.95 til de interesserede) og jeg opdagede at den isolering der var bestilt til ydervæggene på vores tilbygning var forkert. Så vi måtte have fat i en energi-trold (tak Stine) og regne lidt på det igen. Alt ser ud til at være ok. Midt i det hele skulle jeg hive mine rugbrød ud af ovnen og der stod 4 polakker i vores forhave igang med at skyde et fiberkabel ind gennem alle mine 30 nyplantede lavendler. Samtidig havde vores venner fra i går aftes ladet bilen stå og naboen havde tilkaldt politiet for at få den fjernet…. og alting skete oven i hinanden.

Samtidig var der ande-fedt i hele vores køkken efter i går.

Nu er der ro på – køkkenet roder (igen), men pizza med rester af confit de canard er ret lækkert og det er weekend… nu! Og vi håber Eske ikke vågner og er sulten kl. 22.00.

I morgen skal Jess flytte sten til hans stengærde projekt, vi har en legedate og mine forældre kigger forbi. Og forhåbentlig er der hverken polakker i haven, andefedt over det hele eller løbske fiber-kabler. (Jeg har intet imod polske håndværkere i øvrigt – Jeg var bare ikke forberedt på at det var nu)

God weekend derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.