Tilbygning vol. 2 – klargøring af grunden

Vi nærmer os 1. september og dermed også vores byggestart. Jess har brugt det meste af sin sidste barselstid, når han altså ikke passede Liv, med at tømme skur og flytte byggematerialer, så vi kan blive klar til tilbygningen. Det betyder at der pt. står rod alle vegne på vores lille veranda, Jess har placeret nogle kasser jeg skal kigge på (gys) og vi har lejet en Boxit for at have et midlertidigt skur indtil vi kommer på plads igen til februar (forhåbentlig).

Vores æbletræer og vores figentræ har fået plejeforældre og står nu ude hos nogle venner. Skuret er pillet ned, det ligger lige nu under en stor pressening og skal ud til sin nye ejer i denne weekend. Vi skal ikke bruge det igen, fordi hele bakken skal graves ud så vi kan få støttemur rundt om når der kommer et nyt skur.

Vejret er klart skiftet til mere fugtigt og efterårsagtigt. Om morgenen ligger der dis på marken og det er mildt og smukt. Ungerne sover bedre om natten nu hvor det ikke er så varmt mere og på tirsdag starter Jess arbejde igen. Det bliver et travlt efterår, men vi glæder os simpelthen så meget til at få den tilbygning.

Landmåleren sætter huset af 1. september og Stefan som skal lave fundamentet starter op d. 7. september. Så lige om lidt er vi for alvor i gang. Her kommer lidt billeder af den nuværende situation, og første afsnit i føljetonen kan læses her

Rod, rod og mere rod…. øv!
Byggemateriale stablet, sten er fjernet, og skuret er pist væk
Vores husgavl – lidt endnu
Rimelig fin udsigt fra der hvor skuret stod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.