Juleferie 2019

Så er det januar, og hverdagen har indfundet sig igen. Hvilket betyder at jeg måske igen får lidt tid til at skrive herinde. Der har været fuld tryk på juleferie her på matriklen og rundt omkring på sjælland de sidste par uger. Vi trængte alle til ferie, Bassemanden ikke mindst og vil skulle også lige have et par forkølelser ud af kroppen igen, både ungerne og mig, og nu har Jess den helt store omgang snot. Derfor er jeg som sædvanlig lidt på bagkant med nole indlæg, men nu kommer de altså.

Lige for tiden har jeg ikke den store skrivelyst, syntes egentlig bare det er rigtig meget run på “momlife” man kan ikke sige jeg laver særligt meget, jeg er bare mor og rydder op efter måltider eller ammer eller ser Peter Plys for 23. gang. derfor syntes jeg heller ikk at der er det store at skrive om… bortset fra de små pudsige situationer der opstår. Når vores søn f.eks syntes han skal puttes med en kagerulle i hånden og man 15 min. efter han er puttet hører bankelyde inde fra værelset. Eller stiller sig op i sengen og får flyttet sengeranden og har taget alt nattøjet af fordi han leder efter en sut (jeg vidste ikke han kunne tage tøjet af selv)… eller han synes vores vægge og især stikkontakter er lidt for kedelige og lige skal tegnes lidt på. Alt samen små sjove ting, men næppe et helt indlæg værd.

Hvert år undrer jeg mig over at man tror der er mange dage mellem Jul og Nytår. Det er som om man forventer at kunne nå alt muligt i de 3-4 dage, så man bliver altid skuffet. I år har vi været gode til ikke at planlægge ret meget, så der har bare været tid til at hænge ud med ungerne. Det er til gengæld hårdt arbejde at holde fri med en tumling og en baby – der skal ske noget hvis alle ikke skal gå hinanden på nerverne.

Nytårsaften holdt vi med 3 andre par her fra byen. 18 mand i alt med børnene, hvoraf fire børn er ca. 2 år og vores Lillepige på 10 uger. Konceptet for maden er at alle medbringer en forret, en cocktail og en ost til ostebord. Modsat min forventning var der ikke en kontrolfreak der prøvede at styre at vi ikke fik 4 x rejecocktail. (fnis) Så der var faktisk rejer i alle retter – til stor morskab for alle. Jeg bagte lige noget kransekage og smed også lige en citrontærte sammen. (Ja, det lyder simpelt, men det var i alt ca 5-6 timer i køkkenet – ups). Det var en virkelig sjov og hyggelig aften. BM havde lavet musikquiz med de største hits i de sidste 20 år som var super sjov at gætte. Det er hele vores ungdsomliv fanget i musik.

Nedenfor et billede fra vores tur til Louisiana i går hvor Bassemanden legede med legoklodser.

Ugen her står på tur til kbh idag med lillepigen, imorgen er der mødregruppe. Onsdag holder vi hjemmedag. Torsdag starter efterfødselspilates op og fredag skal jeg klippes. Så vi har aktiviteter hele ugen. Lørdag er fri indtil videre og søndag skal Jess løbe Frost Cup med naboen. Alt sammen er gode ting, så Januar kan bare komme an.

Bassemanden leger med lego på Louisiana i juleferien
Bassemand og Jess i dyb LEGO-koncentration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.